Viktig information
Jag vill meddela att iprincip allt med denna design har jag gjort själv. Dock är grundkodningen tagen ifrån en design av blogg.se, men majoriteten av koden är min. Jag har även gjort all grafik själv. Därför är det strängt copyright, ©, på allt i denna blogg. Men tveka inte att fråga om du undrar något om designen eller annat! :) Tack för besöket!

~ Hur kom du på att blogga? ~

Detta inlägg önskades av Jenny Snowhill och du kan kolla in hennes blogg här!

Jadu, jag hade länge funderat på att börja blogga, hade hittat en hel del fina bloggar om SSO och tyckte att det verkade kul. Dock så kände jag att det inte var något för mig då jag aldrig förut lyckats med en blogg. Jag tyckte inte heller att jag var nå bra på att göra designer eller koda. Sen tror jag att det var när jag började umgås med Anna och Amanda som jag verkligen bestämde mig för att starta upp sallylightbridge.blogg.se. Jag skapade ett konto, fixade en design och försökte koda den. Det gick ju sådär men med varje ny design började bloggen bli snyggare och snyggare.
 
Och nu, efter 3 månader, är jag otroligt nöjd med min lilla blogg. Jag har lyckats kodad den nästan precis som jag vill ha den, iprincip själv (min pojkvän har hjälpt till på ett hörn). Jag är både glad och ledsen att jag skapat denna blogg. Den har gett mig många fina stunder och vänner, men även tagit vänner ifrån mig. Och tid. Det är otaliga timmar jag lagt ner på denna blogg. Ni ska baar veta. Men jag hoppas att ni tycker det är värt det, för det tycker jag!
 
Här kommer några bilder på gamla designer jag gjort. *skäms lite*
Med kärlek!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback