Viktig information
Jag vill meddela att iprincip allt med denna design har jag gjort själv. Dock är grundkodningen tagen ifrån en design av blogg.se, men majoriteten av koden är min. Jag har även gjort all grafik själv. Därför är det strängt copyright, ©, på allt i denna blogg. Men tveka inte att fråga om du undrar något om designen eller annat! :) Tack för besöket!

Hästarna i stallen

Asså, dessa hästar som bara står och glor i alla stall runt om på Jorvik. De är så fula. Asså, förlåt men.. De ser ut som giraffer med deras halsar. Ser rör de inte på sig alls heller. Nej, jag tycker inte om dessa hästar alls. Men jag tror ändå de hade blivit tråkigt om stallen hade varit helt tomma!
 
Med kärlek!
 

Personligt bästa på Observatorieracet

Är det bara jag som inte har fått något personligt bästa på Marios tävlingsbana uppe vid Observatoriet? Det stö mig så sjukt mycket.. Det var samma sak med Trädgårdstävlingen, men de löste sig efter ett tag. Så detta borde oxå lösa sig snart..
 
Med kärlek!

Dagens fråga

 
Med kärlek!

Flygande tyglar

Något som jag verkligen älskar är att Starstable teamet har fixat så att tyglarna rör på sig när man rider. De har varit så rätt länge men jag tror inte att de gjort så alltid. Det gör att spelet blir mer realistiskt och det ser snyggare ut. Hur verkligt är det om tyglarna bara är ett rakt streck hela tiden? Något jag tycker de borde fixa är att när man rör sig fortare än skritt så kortar man tyglarna. De hade varit awesome!
 
Med kärlek!

Fail? nr 13.

 
Med kärlek!

Dagens fråga

 
Med kärlek!

Dagens fråga

 
Med kärlek!

Dagens fråga

 
Med kärlek!

Brunte vid Trädgården

Asså, varför står Brunte kvar vid Vingårdens trädgård? ska man använad honom senare eller sa han bara så där och röra lite på huvudet? Hade varit häftigt om man använder honom i senare uppdrag. Eller hästen som står borta vid Kapten Brus, ska de bara stå där och se fulsöta ut?
 
Med kärlek!

Dagens fråga

 
Med kärlek!
 

Dagens fråga

 
 
Med kärlek!
 

Hästarnas svansar

Jag tycker att hästarnas svansar är rätt fula! Speiellt när de lixom böjer dom nästan ute vid hårtopparna, som om svansroten gick ända dit. Och sen när freisern vrider på hela rotfästet när den vifftar på svansen ibland.Ser ju ut som att svansen baar sitter fast med en roterbar skruv. Sen ser den svansen ut som en suddig betongklump. Jag vet ine riktigt egentligen hur de skulle kunna fixa svansarna bättre, menjag tycker de är rätt fula som de är nu. Dock ser Summers svans bra ut när hon inte rör på den.
 
Med kärlek!

Malaysia

Nu är det så att jag åker till Malaysia idag. Ska till en ö som heter Perhentioan Kecil och hälsa på en vän till familjen som jobbar där. Jag blir borta i nästan 3 veckor så kommer varken kunna blogga eller spela. :( Jag har skrivit lite tidsinställda inlägg som kommer upp en gång om dagen kl 14.00. Jag kommer sakna er alla och jag hoppas att ni kommer fortsätta kolla in min blogg medans jag är borta. Det skulle göra mig så glad, för jag kommer ju tillbaka och fortsätter blogga efter semestern ;) Jag kommer komma hem den 6e Augusti, men vet inte om jag kommer orka spela nått då, så räkan med den 7e eller nått. Ha nu så mysigt i sverige så ses vi i augusti! <3
 
Med kärlek!

Dagens fråga

 
Med kärlek!

Benlindor på Friesern?

Något som började dyka upp efter uppdateringen i onsdags är frieserns hovskägg. Det kommer utanför lindorna när man loggar in på SSO. Det är så galet fult! Man kanske ska mejla om det? 
 
Med kärlek!

Fail? nr 12.

 
Med kärlek!
 

Ghost i solnedgången

Var i GÅD och red runt på stranden och såg då den vackra solnedgången. Så bestämde mig för att fota när vi red på stranden och lite i paddocken! Blev en del stegringsbilder, men jag tycker att de blev så fina!
 
Med kärlek!

Summer som alicorn!

Min fina vän Pelle, aka. Justine Southbell, redigerade en bild på Summer! Den blev så fin *-* Tack så mycket!
KOPIERING AV BILDEN ANMÄLS TILL POLISEN!
 
Med kärlek!

Dagens fråga

 
Med kärlek!

Fail? nr 11.

 
Med kärlek!

Ponnyn?

Vad är detta för sötnos som springer runt i Gyllenbladesskogen? Nått till framtida uppdrag kanske? Den på minner ju om Alex häst, Tin Can!
EDIT: Det verkar som att det är Lindas lilla pålle som springer runt där. Han heter Meteor.
Bild från google.
 
Med kärlek!

Ridpass vid Valedalesjön

Jag och Ghost tog oss en runda på Mr. Anderssons bana vid Valdalesjön. Tycks ha lättare att fota där medans jag kör. Så det fick bli så! :) Det gick jättebra! Ghost är verkligen duktig på allt!
Sen fastnade vi i ett hinder, och kom inte loss! :(
 
Med kärlek!

Summer som alicorn!

Min fina kompis Pelle, aka. Justine Southbell, redigerade en bild på Summer åt mig. Den blev så fin!
KOPIERING AV BILDEN ANMÄLS TILL POLIS!
 
Med kärlek!

På äventyr med Rob och Bob!

2013-07-17
Hejsan allihopa!
Nya äventyrliga uppdrag med Rob och Bob är nytt i denna veckas uppdatering!

Nya uppdrag:
- Smugglarna Rob och Bob har något på gång igen! Rid till Smuggelgrottan som ligger nedanför Fågelskrämsåsen, och prata med dem!

Smugglarna Rob och Bob!
Smugglarna Rob och Bob!

Nya kläder och utrustning:
- Nya kläder och utrustning finns nu i Marios butik uppe vid Observatoriet!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

Jag gillar ju uppdrag så denna uppdatering tilltalar mig rätt bra! Även fast jag hellre hade fortsatt på main storyn! Men denna uppdatering får OK från mig!
Med kärlek!

Dagens bästa

Holy crap! Lyckdes tydligen få dagens bästa igår på Marleys tävling. Detta har aldrig hänt mig förut! Känns som att jag hade flyt igår! Gud så kul! :D
Idag ska jag göra en hel del saker irl, men jag ska försöaka blogga oxå. Sen så ska jag fixa massa tidsinställda inlägg inför min resa, så mellan den 20/7-6/8 kommer det komma upp ett inlägg om dagen vid 14.00. Det är lite blandade inlägg, ibland dagens fråga, ibland åsikter och ibland failbilder. Men det får ni se då! Jag hoppas att ni vill stanna kvar och fortsätta följa min blogg när jag kommer hem igen! <3
 
Med kärlek!

Dagens fråga

 
Med kärlek!

Fail? nr 10.

Moorland försvann! Där det är brunt ska det finnas.
Ghost ville inte vara med på bilden!
 
Med kärlek!

3a i FPC 20.00!

Man ska aldrig ge sig! Det lönar sig att aldrig ge upp, oavsett hur mörkt det ser ut. Jag har kämpat länge för detta, kört och kört utan att ha fått en bra placering. Så nu äntligen! :D So happy!
 
Med kärlek!

Den Globala chattkanalen

Något jag upptäckte nu när jag inte är en "riktig" Star Rider är att jag inte kan chatta i Global. Det tycker jag är rätt dåligt, för jag är ju ändå Star Rider, och borde då får göra allt som alla andra Star Riders får göra. Även om jag nu använder mig av en värdekod för att få det. De som testar på att vara Star Rider för första gången borde ju få testa på allt, inklusive att skriva i Global. När jag inte var Star Rider igår alls, alltså innan jag fick värdekoden, så kunde jag skriva i Global. Är inte det lite konstigt?

Jag tycker att man oavsett vilken sorts Star Rider man är ska man få tillgåmg till samma saker, för att få testa på hur det är att vara en "riktig" Star Rider!
 
Med kärlek!

Fisketävling med Bella och Anna

Levlade med Anna och Bella nu på morgonen och så ville Bella ha fisketävling. Så vi red till bryggan där man fiskar idag och körde på 3. Det gick jätte dåligt! Jag fick inte ens några fiskar på kroken förens Bella hade vunnit, sen när Anna var klar fick jag min första fisk. Det gick verkligen dåligt! :(
 
Med kärlek!

Dagens fråga


Med kärlek!
 

Fail? nr 9.

Lite failbilder blev det när jag träffade Lily igår!
 
Med kärlek!

Strandfotografering

När jag var nere på stranden igår kväll passade jag på att fota lite med Stormshadow, det blev en del fina bilder :3 Om ni vill veta hur jag fixar mina bilder så kan jag göra en tutorial!
 
Med kärlek!

Star Rider!

Asså, Lily Rainstorm är så snäll! Fick en gratiskod för Star Rider av henne och den fungerade! Så jag fick 10 dagar Star Rider och 100 Star Coins. Jag är så lycklig! Sprang direkt till Steves och började levla Ghost, så nu är han i level 15! Tack så mycket Lily!
 
Med kärlek!

No more Star Rider

Mitt SR gick ut igår och det är långt kvar till fredag. Så jag får hänga nere i Moorland och Fort Pinta ett tag. Detta betyder att min plan att få upp Ghost till level 15 igår misslyckades, så jag vet inte när han kommer komma upp. Men vi får fortsätta träna fast inte lika mycket. Och jag kan vara med på några championat ;) Men om allt går som planerat ska jag bli LT på fredag, om jag hinner innan jag åker till Malaysia i nästan 3 veckor...
 
Med kärlek!

På dejt med Lily Rainstorm

Träffade Lily i Moorland igår och vi började snacka (vi har pratat llite på skype innan) och så bestämde vi oss för att ta en tur till stranden. Vi fotade lite och sen grillade vi lite korv och satt och snackade om vad vi ska göra i sommar! Det var riktigt trevligt. :3
 
Med kärlek!

Dagens fråga

 
Med kärlek!

Justine Southbell ritar live!

Vill ni se Justine Southbell rita live? Då tyckre jag att ni ska klicka här och skapa er ett konto helt gratis och se när hon ritar! Livestreamen kommer starta ungefär 15.20 och kommer pågå tills hon är klar! Jag rekomenderar er att gå in och kolla, hon är så sjukt duktig!
 
Edit: Efter strul med tekniken flyttades livestremen till en annan adress och jag kunde tyvärr inte länka om, då jag inte hade tllgång till en dator. Jag ber om ursäkt att det blev fel, men ska fixa rätt näst gång ;)
 
Vill ni se en bild hon ritat? Klicka då här!
 
Med kärlek!

Knoppa Stormshadow?

Något jag funderat på ett tag är att knoppa Stormshadows man. Men jag vet inte om han skulle passa i det. Man ser ju så dåligt när man är där och ska fixa till manen på hästen. Men jag hade tur att hitta en likadan häst som Stormshadow som hade knoppad man. Så, ska jag knoppa eller ska de vara som det är (se tidigare bilder på honom i bloggen här)?
 
Med kärlek! 

Summer är halt

Upptäckte igår att Summers ben var väldigt varmt, men hon hade inga problem med att gå. Men nu i morse så haltade hon när vi gick in från hagen. Så jag singde veterinären som kom och kollade på henne. Det var inget allvarligt verkade det som men hon måste vila i nån vecka. Jag som hade tänkt tävla henne.. :/ Varför ska Summer ha sån otur? Stormshadow behöver iofs röra på sig.. Men det ordnar sig :) Ska förbereda inför flytten till Moorland idag, flyttar imorgon (mitt sr går ut). 
Hon ska nu få stå och vila i sin box i några dagar sen får vi se hur det blir. Jag har rätt mycket träning kvar med Ghost, men jag tror han blir level 15 idag :D 
 
Med kärlek!

Dagens fråga

 
Med kärlek!

Fastnade

Haha, fastnade i muren när jag skulle göra tävlingarna vid vingården. Jag kunde ta ett steg åt vänster och sen ett tillbaka till höger. Mer kunde jag inte röra på mig, så fick ringa hem och sen springa tillbaka. Måste i fortsättningen alltid hoppa över där!
 
Med kärlek!

Fort Pinta-Championat 18.00

Jag lyckadeds komma 5a på championatet nu klockan 18. Låg 4a ett tag men tappade mycket vid de sista höbalarna och kunde inte komma ikapp. Men jag är så nöjd ändå. Jag klättrar sakta uppåt och snart kommer jag nog få min medalj! :3
 
Med kärlek! 

Svart/vit outfit

Gårdagens dressyroutfit :3

Hjälm: Fiskebyn
Jacka: Fiskebyn
Handskar: Silvegladebyn
Ridbyxor: Silvergladebyn
Stövlar: Silvergladebyn
 
Träns: Valedale
Sadel: Firgrove
Filt: Fort Pinta
Lindor: Fort Pinta
Med kärlek! 

Morgonpanik och kaos

Imorse när jag skulle ta in hästarna från hagen, de går ju ute på nätterna nu, så upptäckte jag att Summers hage var tom. Hon kom inte när jag ropade på henne och jag kunde inte se henne någonstans. Så jag sprang tillbaka till stallet och pratade med Clarie som följde med mig ut i Hollow Woods. Vi ringde till både Sophie och Sonya som hjälpte till att leta. Tillslut hittade vi henne. Hon sprang runt lite här och där i utkanten av skogen, en rätt bra bit ifrån hagen. Hon verkade rädd och orolig... Antagligen har nått skrämt henne under natten eller på morgonen. Men när hon såg mig och hörde mig ropa kom hon springande och vi gick hem. Tur att det inte hade hänt henne något allvarligt. Jag vet inte om de ska få vara ute under natten mer.. Men ska nog kolla över staketen och se hur de ser ut. Så det inte händer igen! 

 
Med kärlek!

Dagens fråga

 
Jag försöker göra ALLA blåa varje dag. Både tävlingar, stallsysslor och dagliga. Måste ju få in lite JS på nått sätt. ;)
 
Med kärlek!

Med eller utan posteffekter?

Det blir faktiskt väldig skillnad på kavliten på bilderna om man har på posteffekter eller inte. Ni slår av dessa genom att gå in på mobilen och sen klicka på alternativ så kommer det upp rutor som man kan välja att bocka i eller ur. Men man väljer ju helt själv hur man vill göra.
Med posteffekter:
Utan posteffekter:
 
Med kärlek!

Fail? nr. 9

Här kommer dagens failbilder. Tyvärr kommer det inte komma några imorgon! Ni får stå ut och vänta till måndag! Då kommer jag lägga upp några extra!
 
Med kärlek! 

Rätt stolt!

Slog mitt personliga på Fort-Pintabanan rätt rejält tidigare idag! Tror tyvärr inte det räckrer för dagens bästa ,en jag har bevis på att jag hade de ett tag iaf! ;)
 
Med kärlek!

Dressyrpass med Stormshadow

Eftersom att jag inte ridit så mycket på Stormshadow på senaste tiden tänkte jag att det var hans tur nu. Clarie var snäll och körde ner oss till ridhuset, där hon även var med och tittade på under hela ridpasset. Stormshadow är inte min graciösaste häst men han försöker verkligen och han vill göra som jag säger åt honom. Jag tycket han var duktig i alla fall! Jag ber om ursäkt för kvaliten på bilderna, det var väldigt mörkt i ridhuset...
Sen när jag nästan var klar kommer Tove på sin nya, fina häst och ska jävlas ;D Tur då att vi nästan var klara så det gjorde inte så mycket!
Sen vill jag bara förvarna om att bloggen kan bli lite dåligt uppdaterad under helgen. Jag måste fixa lite saker IRL inför min Malaysia resa och passa på att träffa lite kompisar innan vi åker. Men(!), det kommer komma upp inlägg varje dag, kanske inte lika många som tidigare, men det kommer! Så sluta inte kolla in bloggen ;) Puss på er!
 
Med kärlek!
 

Dagens fråga

Med kärlek!

Fail? nr 8.

 
Med kärlek!
 

Så nära!

Det är så nära nu! Våran träning ger så bra resultat. Ghost är snart i level 15, kom precis upp i level 14. Så innan helgen är slut kommer min fina kille vara i bästa möjliga form! Åh, jag längtar verkligen!
 
Med kärlek!

JS för alla blåa, onsdag

Så mycket JS tjänade jag igår när jag gjorde alla blå uppdrag och lopp. Jag har länge funderat på hur mycket man egentligen tjänar på att göra alla dagliga, alla stallsysslor och alla lopp. Jag gissade på runt 2000 JS, och jag var ganska nära! Men jag vill understryka att detta gäller då onsdagen, eftersom att alla dagar har olika uppdrag så skiljer sig denna siffra något från dag till dag. Vill ni att jag ska kolla upp hur mycket man tjänar varje dag?
 
Med kärlek!

Mer ost!

Steve ringde mig och sa att han behövde hjälp med att hämta ny ost så råttorna höll sig borta från hans gård. Så när jag ändå var ute och tränade kune jag svänga förbi och hjälpa till!
Jag ställde Ghost i Steves hage medans jag spang upp till Will för att hämta osten!
Men det var rätt jobbigt i backen så jag gick en bit där. Har inte jättebra kondition tyvärr.
Efter jag plockat upp lite ost pratade jag en snabbis med Will innan jag sprang tillbaka till Steve!
 
Med kärlek!

Hoppträning med Summerwhisper

Marley hade lovat att träna mig och Summerwhisper i hoppning på hans gård. Så jag skrittade ner till honom så Summer skulle vara uppvärmd när vi kom dit.
Innan vi började hade vi lite teori och lite snack för att jag skulle kunna lyckas bra från början. Summer hade dock blivit lite kall medans vi snackade så jag fick värma upp henne igen innan det var dags att börja hoppa. Hon var rätt grinig i början efter att ha stått still ett bra tag så hon försökte kasta av mig några gånger. Men jag lyckades hålla mig kvar!
Sen när vi hade kommit igång och hon fattade att nu gäller det så gick det otroligt bra! Hon var så duktig och tyckte att det var jättekul. Vi lyckades slå vårat gamla rekord oxå. Jag är så nöjd!
Efter passet tog jag en liten sväng i paddoken så hon skulle lugna ner sig efter den intensiva träningen, sen skrittade vi tillbaka till Valedale. Vi var nog lika nöjda båda två. :)
 
Med kärlek!

Dagens fråga

Jag personligen hade hoppats på att de skulle fortsätta på main storyn så man får veta vad som hänt med Anne och Lisa. Det är väldigt spännande!
 
Med kärlek!

Fail? nr 7.

Jag vill börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen idag. Jag var och fixade mina naglar irl och det tog typ hela eftermiddagen. Jag ska efter träningen med Ghost sätta mig ner och skiva lite tidsinställda till imorgon och på fredag då jag inte kommer sitta så mycket vid datorna dessa dagar :) Hoppas ni vill komma in och läsa min blogg ändå. Jag ska försöka bättra mig!
 
Med kärlek!

Amerikanska Paint-hästar!

Dagens uppdatering är alltså nya hästar. DOM ÄR SÅ FINA! Undrar hur de ser ut i spelet. Vilken vill ni ha? Jag vill ha den som har mest fläckar på sig, antagligen den svarta. men jag kan inte riktigt bestämma mig! Vilken av de nya hästarna vill ni ha?
 
Med kärlek!

Morgonen

Gick upp tidigt idag, när jag gick på vägen mot stallet kände jag fortfarande morgondaggen i luften och fåglarna kvittrade vackert. Städade och fodrade hästarna när jag kom fram, bytte ut blöta täcken mot torra och varma. När jag fixat klart i stallet tog jag ut Obsidianghost och Stormshadow i hagen en stund så de fick springa av sig. Summerwhisper ska få gå ut senare idag. Lyckades knäppa några fina bilder på dom när de sprang och busade. Tyvärr i varsin hage, båda är ju hingstar och jag har inte vågat släppa dom tillsammans än.. Storm hoppade över en mur några gånger och Ghost sprang runt som en galning och stregrade och hade sig. Sen fick han syn på kossorna, dom var väldigt spännande tyckte han.
Sen fick pojkarna gå in i stallet och bli borstade ordentligt. De behövdes, alla hästar var riktigt dammiga. Jag tror att de ska få gå ute om nätterna, så de får vara ute lite mer än e får nu! Kanske är bra för dom :)
 
Med kärlek!

Fail? nr 6.

Förlåt att inlägget kommer så sent! Har tränat och handlat så har inte hunnit lägga upp det förens nu. Hoppas ni gillar dom i alla fall :D
Denna blev rätt fin :) Man jag försvann :(
Denna är finast! :D
 
Med kärlek!

Promenad i Gåd

Tog en promenad i Gåd tillsammans med Amanda. Vi ställde hästarna i paddoken vid stallet och gick in till Fiskrbyn. Där stannade vi och pratade lite med Evelyn och Amanda fick prova en galet snygg tröja som hon nyss hade fått in. Hon borde köpa den, verkligen! Därefter gick vi upp till fyren och kollade på utsokten. Så vackert där. Vi satt där uppe ett tag och pratade, sen var det dags att jobba lite i stallet! Trevlig promenad iaf!
 
Med kärlek!

Levlingsrunda

Fick upp min fina Ghost i level 13 igår! Så nu är det nära. Snart är han i level 15. Undrar vad man ska göra då... har levlat så mycket att jag inte et vad jag ska göra när jag är klar. Men läer väl springa runt och göra alla banor ändå fr att tjäna lite JS!
Vilken runda kör ni när ni levlar? Jag börjar i Valedale, efter som att jag har mitt hemstall där just nu. Sen går jag till Firgrove, Fort Pinta, Moorland, Steve, Väderkvarnen, Landon, Marley, Galoppbanan, Mario, Vingården, Ridhuset och sist Gyllenåsadrnas Dal.
 
Med kärlek!

Är du...

Är du nöjd med dina hästar? Jag är iaf nöjd med mina! I början var jag missnöjd med min starthäst, Stormshadow, men nu älskr jag honom! Han är så fin. Lite störande dock att Ghost och Summer har samma rasbonus. Men mina hästar är bäst! Så, är ni nöjda med era hästar?
 
Med kärlek!

Fail? nr 5.

Här har ni! ;)
 
Med kärlek!

Ny design

Jag har gjort en ny design! Temat är grått och rosa, med en animerad header. Kommentera den gärna och kom med åsikter, jag vill gärna veta!
 
Med kärlek!
 

Växer det hästar i Valedale?

Men vad är detta!? Växer det hästrumpor bakom vandrarhemmet i Valedale?
Man kan tydligen gå in en bit i vandrar hemmet i Valedale. Men går man in för långt åker man ut direkt. Så man får gå in försiktigt. Det ser ganska roligt ut när bara rumpan sticker ut på hästen, eller hur?
 
Med kärlek!

Hästarna

Glömde ju ta hand om mina hästar i fredags, iaf Stormshadow och Summerwhisper. Men sen igår blev alla glada igen :D Känns jättebra för jag ska testa om Stormshadow är bra på Championat. Måste testa honom och han behöver röra lita på sig oxå. Vi får hålla tummarna att det går bra!
Tränade med Ghost igår oxå. Lyckades göra alla lopp, så idag borde han gå upp till level 13! Om, jag lyckas göra alla loppen. Man får rätt mycket xp till hästen om man gör alla loppen på en dag!
Haha, ser nu att Håller även på att jobba med en ny design till bloggen. Jag vet inte när den kommer komma upp, behöver fixa rätt mycket med båe grafiken och kodningen. Men ni kommer se när den är uppe. ;)
 
Med kärlek!

Till alla OWare

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Hela grejen har bara gått över styr. Det var inte så hä det var tänkt att bli. Vi skulle skiljas på ett enkelt och odramatiskt sätt och inte bråka. Men, i guess, det blir aldrig som man vill. Jag vill iaf säga att jag är ledsen om jag gjort er besvikna eller arga. Det var inte min avsikt. Jag fastnade för flera fina personer i OW, men när de flesta av dem valde att lämna blev jag splittrad. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till.. Om jag skulle stanna kvar med de få som stannade kvar eller svika och lämna med majoriteten jag umgicks med mest. Jag vet inte om ni kan sätta er in i min situation och jag förväntar mig inte att ni gör det heller. Men jag vill att ni ska veta att mitt hjärta är splittrat och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag är genuint ledsen för all smärta jag orsakat er, fina OW. Men jag kommer aldrig lämn er på riktigt och jag vet inte just nu, men det går inte att utesluta att jag kommer tillbaka. Men just nu får det vara så här, jag behöver mitt space och mitt andrum. Jag behöver tänka helt enkelt. Men ni ska veta att jag älskar er och jag hoppas ni kan förlåta oss alla som lämnade. Det blev verkligen fel alltihop. Förlåt oss. Förlåt mig. Jag älskar er.
 
 
"'Cause you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home
Only know you love her when you let her go
And you let her go"

Jag och Westy

En av mina finaste vänner är helt klart Tove Westforest aka. Westy. Vi har varit oskiljaktiga sen vi träffades i Jorvik Ponies. Vi lämnade den klubben tillsammans och joinade Ocean Warriors tillsammans. Och nu lämnar jag utan henne. Det känns tungt, men jag vet att vi inte kommer släppa varandra ändå. Vem vet, jag kanske kommer tillbaka till OW i framtiden. Men just nu vet jag inte. Nu får det vara såhär, och jag är lycklig. Men igår så tävlade vi lite, det var riktigt kul! Jag och Ghost spöade henne rätt bra, det måste vi göra om. :D <3
Lyssnade på låten "Let her go" när jag åkte bil idag, började nästan gråta... Den passar rätt bra just. Klistrar in texten till den här! <3
 
Well you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home
Only know you love her when you let her go
And you let her go

Staring at the bottom of your glass
Hoping one day you'll make a dream last
But dreams come slow and they go so fast
You see her when you close your eyes
Maybe one day you'll understand why
Everything you touch surely dies

But you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home
Only know you love her when you let her go

Staring at the ceiling in the dark
Same old empty feeling in your heart
'Cause love comes slow and it goes so fast
Well you see her when you fall asleep
But never to touch and never to keep
'Cause you loved her too much and you dive too deep

Well you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home
Only know you love her when you let her go
And you let her go
Oh oh oh no
And you let her go
Oh oh oh no
Well you let her go

'Cause you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home
Only know you love her when you let her go

'Cause you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home
Only know you love her when you let her go
And you let her go
 
Med kärlek!

Nya byxor!

Köpte nya byxor igår! Dom är så snygga, finns i GÅD för ca 7000 JS. Så värda att köpa! <3 Spring nu dit och köp dessa godingar!
 
Med kärlek!

Dagens schema

Idag ska jag försöka levla upp Ghost till level 13 och sen ska jag hinna göra alla blåa oxå.
Idag är det väldigt varmt här hemma hos mig så jag kommer antagligen åka iväg och bada lite senare, så det kanske inte kommer komma upp så många inlägg idag. Men vad tycker ni, ska jag dra ner på inläggen så det kanske blir 2 om dagen eller ska jag ha det som det är nu?
Jag ska även meddela att jag lämnat Ocean Warriors. Jag orkar inte gå in på varför men ni ska veta att jag älskar och saknar er, men tiden är inte rätt än. <3 Föralltid en OWare, no matter what! Meja, Grön, Westy och Daph, ni är bäst. Love ya! Ps. Jag vet inte om mitt val var det rätta, det kan bara tiden utvisa. Men jag hoppas inneligt att vi hittar tillbaka.
 
Med kärlek!

Fail? nr 4.

2 färska failbilder! Fail?-inläggen kommer komma upp runt kl 20 de dagar jag hittar några!
 
Med kärlek!

Uteritt

Tog Stormshadow och Summerwhisper på en varsin långsam och mysig ritt genom Hollow Woods. Glömde ju mina älsklingar igår :( Så skämde bort dom lite extra idag <3
 
Det kommer komma failbilder ikväll! :D Hittade 2 efter jag fotat när jag var ute med hästarna! Så runt 20.00 kommer det ut 2 failbilder... ;)
 
Med kärlek!

Tråkigaste uppdraget?

Vilket uppdrag tycker ni är tråkigast att göra? Jag tycker att uppdragen där man ska fiska är tråkigast. Jag avskyr det faktiskt. Jag gör det bara för alla JS man får av uppdraget. 
Hatar när man får upp  denna text. Då blir jag jättearg xD
Så, vilket uppdrag tycker ni är tråkigast att göra?
 
Med kärlek!
 

Lilla hoppbanan

Asså, den här lilla hoppbanan. Den är så galet jobbig och svår. Jag blir helt paff när jag ser allas snabba tider. HUR GÖR NI? Själv lyckas jag bara få 16 sekunder som bäst. Men jag är i och för sig nöjd ändå. :) 
 
Med kärlek!
 

Idag

Kom precis på att jag glömde ta hand om Stormshadow och Summerwhisper igår! Så idag blir det att ta hand om dem extra mycket och ta en ridtur med dem, plus att jag ska träna med Ghost. Har mycket att göra så jag hoppas att jag hinner slänga in några inlägg här på bloggen också! :)
Hittade en gammal bild på mig och Stormshadow som jag bjuder på ;)

Med kärlek!
 

Fail? nr. 3

Jag döööööör! <3 xD
Sista <3
Det kan nu ta ett tag tills det kommer upp fler failbilder. Startade om mitt fotoprogram för alla bilder jag tog blev fail. Så nu tar den bra bilder igen. Men jag lovar att lägga upp fler när jag hittar dom!
 
Med kärlek!

Outfit

Gjorde en outfit med Reed Kesslers jacka. Rätt nöjd faktiskt :)
 
Jacka: Uppdrag
Handskar: Silvegladebyn
Ridbyxor: Silvergladebyn
Stövlar: Silvergladebyn
 
Träns: Valedale
Sadel: Firgrove
Filt: Fort Pinta
Lindor: Fort Pinta

Med kärlek!
 

Bus på taket

Busade lite genom att hoppa upp på affärs- och vandrarhemstaket i Valeddale. Sen stog jag där uppe ett tag och bara tittade ut över fina Valedale.
 
Med kärlek!

Träning med Ghost

 Idag blir det hårdträning med min fina kille! Ska få upp honom i level 15 så fort jag bara kan, vill tävla med honom snart! Annars blir et lite mys med de andra hästerna och med fina OW idag! Och såklart massor med bloggning! På bilderna har jag suddat ut mitt personbästa. Detta för att jag skäms över det. xD Gick inge bra den dagen...
Asså, denna bild. xD Korvhest!
Jag och Ghost susar fram över bron!
 
Med kärlek!

Tack!

Asså, när jag ser detta blir jag så otroligt glad! Tack till alla er som läser min blogg! Jag hoppas att ni fortsätter med det! <3
 
Med kärlek!
 
 

Fail? nr. 2

Hittade ytterliggare några failbilder i fotomappen!
 
Med kärlek!

Meja och jag

Haha, Meja försökte komma upp på taket vid Valedale. Det gick inte så bra. xD
 
Med kärlek!

Äppellunden med Amanda

När vi levlat klart och shoppat min nya outfit ville Amanda fota lite så vi sprang till Äppellunden för att ta lite fina bilder!
Sen fotade jag Ghost lite när vi red där i lunden. Älskar verkligen de stället, så fint!
 
Med kärlek!

Nuvarande outfiten!

Råkade köpa denna snygga basebolljacka i den nya butiken! Nu ska jag bara köpa de svartrutiga byxorna, sen är min nya outfit klar! Rätt nöjd faktiskt. ^^
Jacka: Gilvergladebyn
Handskar: Marleys
Byxor: Silvergladebyn
Stövlar: Marleys
 
Träns: Valedale?
Sadel: Firgrove
Filt: Fort Pinta
Lindor: Fort Pinta
 
Med kärlek!

Tidsinställda inlägg mm.

Jag tänkte bara berätta att jag försöker skriva minst 3 inlägg om dagen i denna blogg. De flesta är tidsinställda och kommer upp med 3 timmars mellanrum. :) Detta är för att jag ska både hinna spela och blogga! Så kom hit så ofta ni kan så ni inte missar något av mina inlägg! Vill ni länka mig på er blogg, hör av ser så jag kan länka er tillbaka!
 
Jag tänkte även börja med något jag tänker kalla "Fail?". Där kommer jag lägga upp failbilder som jag hittar i min fotomapp! Detta kommer kanske inte upp varje dag, men så ofta som möjligt! Kommentera gärna vad ni tycker om bloggen, om ni saknar något eller så! Ni är bara bäst! Älskar er!
 
Med kärlek!

Spökaktivitet med OW

Hade spöktema igår på aktiviteten med klubben! Vi började med att rida ett spökspår och hoppades på att vi skulle få se några spöken i Hollow Woods. Tyvärr hade vi inte sett ett enda spöke när vi kom fram till gillplatsen.
Där började spökhistoriern. Alla var så duktiga på att berätta och det var verkligen spännande. Fotade av en av historierna så ni kan få läsa den oxå!
Så här snygg rumpa får man när man sitter på stockarna vid en grillplats!
 
Med kärlek!

Fail?

Haha, när jag fotade lite igår och idag hittade jag dessa bilder i fotomappen. xD Vad hände lixom?!

Med skratt och kärlek!
 

Level 10

Innan servern gick ner lyckades jag levla upp Obsidianghost till level 10! Skönt att få lite resultat, var ett tag sen den där gula texten kom upp på skärmen. :)
 
Med kärlek!

Länkbyte

Ni måste bara in och kolla denna söta blogg som drivs av två söta tjejer! Elizabeth Highstar och Agnes Southstorm! In och läs!

Klicka på bilden för att komma till deras blogg!
Med kärlek!
 

Taksafari med Anna

Innan servern stängde ner hittade jag Anna vid Vingården. Vi bestämde oss för att hoppa upp på taket till köpstallet och invänta nedstägning. Det tog några försök men sen kom vi upp! Första gången jag lyckas komma upp dit själv! Förra gången fick Amanda logga in och hoppa upp åt mig. xD Det är lite fult att man står i luften, men strunt i det!
 
Med kärlek!

Dagens uppdatering

Vad tror ni kommer komma i onsdagens uppdatering? Eller framför allt, vad VILL ni ska komma idag? Nya hästar? Fler uppdrag? Mer kläder? Eller något annat? Kommentera inlägget så jag får veta vad ni hoppas på! :D
 
Med kärlek!
 

Uppdaterad header

Pillade lite med min header och detta blev resultatet :)
Såhär såg den gamla ut! :)
Vilken header ska jag?
  
 
Med kärlek!

Ny outfit?

Jag funderar på att köpa mig en ny outfit och jag tänkte att jag skulle använda mig av den rosa ridvästen i Firgrove. Har en outfit med den orangea där ifrån sedan tidigare. Vad tycker ni? Ska jag införskaffa mig en rosa outfit som matchar mitt rosa hår? :D
Vart kan jag hitta kläder och utrustning som skulle kunna funka till västen i såna fall? :D
 
Med kärlek!

Att göra idag

Idag ska jag försöka göra alla blår uppdrag och tävlingar. Missade några igår tyvärr. Sen ska jag även försöka fota lite så jag kan lägga ut lite bilder på bloggen. Senare ikväll är det ridlektion med klubben som jag ska försöka hinna gå på! Det är ungefär så dagen ser ut idag. Hästarna ska skötas och ridas. Summer ska tävlas, hoppas på att få medalj idag! Skulle vara riktigt kul! Några bilder från buset i hagen med Pelle och grön och sen en bild på mig och Ghost utanför slottet.
 
Med kärlek!

Outfit, vit och ljusblå

Detta är då min nuvarande outfit! :)
Hjälm: Uppdrag
Tröja: Valedale
Handskar: Fiskebyn
Kjol: Silvergladebyn
Stövlar: Fiskebyn
 
Träns: Firgrove
Sadel: Silvergladebyn
Filt: Silvergladebyn
Lindor: Fortpinta
Huvuddekoration: Fort Pinta
 
Med kärlek!

Hittat alla hemliga platser

Jag har nu äntligen hittat alla hemliga platser! Med hjälp av Amanda och Miranda hittade jag äntligen den sisa! Kan ju säga att jag har letet på helt fel ställe efter denna plats! Men nu är den funnen! Stort tack för hjälpen tjejer!
 
Med kärlek!

Ny frisyr!

Amanda tvingade mig till att byta ut mitt fina gröna hår mot detta, långa, rosa. De är ganska fint men jag saknar mitt gröna. :( Ska ha det här ett tag nu sen får vi se om jag byter tillbaka till mitt tidigare!
 
 
Med kärlek!
 

Picknick

När det var dags för klubbmöte igår drog någon fram en picknickfilt! Så medans mötet pågick satt vi och åt god mat! Så mysigt! <3
 
Med kärlek!

Nattligt bus med Amanda

Busade lite med Amanda här om natten. Vi red till Vingården och hon visade mig hur man kom upp på taket till köpstallet, där det inte finns några hästar att köpa än, och sen gick på staketet. det gick inte alls bra för mig... Jag kom inte upp! Eller jo, en gång. Men då gick jag för nära kansten så jag ramlade ner genom taket. xD Förske och försökte, gång på gång, men det gick inte. Så tillslut fick Amanda logga in på mitt konto och hoppa upp åt mig. När vi äntligen var uppe båda två kom Amandas kompisar och förskte få ner oss!
Sen stannade jag där uppe och ville inte komma ner, för då skulle jag aldrig komma upp igen. :( Men klubbötet kallade dagen efter, så det var bara att hoppa ner och springa till VD!
 
Idag kommer det eventuellt upp några tidsinställda inlägg, jag ska snart åka iväg och jobba, (irl), så tyvärr har jag varken tid att spela eller blogga idag. :(
Med kärlek!