Viktig information
Jag vill meddela att iprincip allt med denna design har jag gjort själv. Dock är grundkodningen tagen ifrån en design av blogg.se, men majoriteten av koden är min. Jag har även gjort all grafik själv. Därför är det strängt copyright, ©, på allt i denna blogg. Men tveka inte att fråga om du undrar något om designen eller annat! :) Tack för besöket!

Hemlig plats

Inte kunnat logga in tidigare idag. Varit ute och gjort annat, men nu är alla häste fixade och omhändertagna och glada, Ghos har gått upp till level 8 och vi fortsätter med träningen! Hittade en hemliga plats idag oxå, så nu gar jag bara en kvar att hitta! Våran outfit behöver en makeover, jag ska se om jag inte kan få hjälp av en expert. ;)
Ska blogga mer ikväll, kommer nog komma upp lite bilder från igår när jag och Amanda busade lite vid Vingården, och jag ska se om jag kan fixa några tidsinställda inlägg!
Gillar bilden om man bortser från de randiga bergen..
Med kärlek!
 

Min dag idag

Har inte haft tid att blogga idag tyvärr! Men här kommer ett inlägg som är lite blandat :p Tävlade nyss FGC vid 21 och kom 6a! Mitt allra bästa hittills och nästa gån kommer det nog gå bättre när Summerwhisper får ha skor på sig. xD Sen så har Matilda tjatat om grönt hela kvällen, så här får du grönt! Matilda Grönsten. ;)
Sen hade vi event med OW, stilhoppning! Failade totalt! Missade hur banan gick och körde in in väggen. Så man kan ju säga att jag verkligen inte vann! Men vi hade kul ändå! Översatte allas efternamn till svenska, så jag heter Sally Ljusbro :D Så fint så! Sen så ser hästarna ut som korvar om man kolla på dom ovanifrån!
Ni får en bild till som jag tog när jag var påväg till ridhuset för event!
Nu ska jag in och fixa klart alla blå sen ska jag nog busa lite med Pelle och Grön oxå! :D Ber åter igen om ursäkt för dåligt bloggning idag, jag ska bättra mig! Lovar! Bjussar på en fin bild på min och Pelles frieserhästar!
 
 
Med kärlek!
 

Inte mycket bloggande idag

Idag kan det bli ganska dåligt med bloggandet! :( Jag ska åka och masta på en båt och jag vet inte hur lång tid det kommer ta. :/ men här kommer 2 bilder från igår när vi busade i hagen. <3 Ska försöka fixa fler bilder från detta tillfälle, när jag har tid! :)
 
Med kärlek!

Uppdrag, tävlingar och championat

Idag ska jag bara göra uppdrag, tävla och försöka va med i så många championat jag kan! Va med i MLC nyss kl 18 och låg fyra ett tag, sen krokade jag i en pole bending pinne och gick på fel sida om den, så tappade massor där... Kom tillslut in som 7a, tror det är mitt bästa hittills!
Sen uppdraget där man ska lassa hö uppe vid Vingården, det är ganska kul! Först har du 5 stora höbalar i din lilla ryggsäck. Sen kastar du utan problem upp dem på loftet. xD Rätt lol.
Nu måste jag fortsätta med uppdragenn! Kommer en bild på min nya outfit sen när den är klar oxå! :3 Ni ser den lite på denna bild, men ska se om jag hittar bättre byxor/kjol!
 
Med kärlek!
 

Problem med SSO

Lyckades inte komma in på SSO när jag försökte tidigare idag. Denna text kom upp när den sa att den kopplade upp till spelservern.
Så, har inte kunnat spela alls mycket idag. Lyckades tillslut komma in. Har dock inte kunnat fota så mycket då jag åkte em till mina föräldra och på min dator funkar inte foto-programmet. Alla bilder blir svarta. Så därför blev de inte så mycket bloggning igår. Men ska bättra mig! Lovar!
 
Med kärlek!
 

Nya uppdag, del 2


Klicka på bilden för att läsa inlägget!


Morgonfodring och frukost

Har precis fodrat hästarna nu på morgonen! Summerwhisper och Stormshadow ska gå ut i hagen och jag och Obsidianghost ska iväg och träna lite.
Sen åt jag frukost på bryggan i morgonsolen! Så mysigt!
 
Med kärlek!

Min och Ghosts outfit

Fått upp bilder på hästarna i sidomenyn nu! Stort tack till Anna för hjälpen! En translate-funktion kommer snart också. Bloggen går framåt! Ghost fick bli lite midsommarfin med en krans! Nu ska vi göra klart alla blåa uppdrag som vi har kvar idag. :)
Outfit:
Hjälm (syns ej): Fiskebyn
Jacka: Firgrove
Byxor: Silvergladebyn
Stövlar: Silvergladebyn
Handskar: Marleys
 
Träns: Silvergladebyn
Krans: Fort Pinta
Sadel: Firgrove
Filt: Silvergladebyn
Lindor: Fiskebyn
 
Med kärlek!
 
 

Nya uppdrag

Klicka på bilden för att visa inlägget!

Med kärlek!

Vilka lindor?

Beslutsångest! Vet inte vilka lindor jag ska ha på Ghost! Hjälp mig!
 
Med kärlek!
 

Husdjuren i SSO


Nu tänkte jag komma med ett åsikts-inlägg här. Jag vill först och främst berätta att detta är endast mina åsikter och jag har inget emot att andra inte tycker som jag! Sen så ser jag heller inte ner på de som skaffat sig husdjuren. Det är helt upp till var och en vad man tycker och inte! Så ingen tar nu illa upp? Bra!

Alla vet ju att man kan köpa husdjur i FP och ha i en sadelväska på hästen. Det finns hundar, katter och kaniner.
Dessa djur kan du endast ha i en sadelväska om du köpt ett och vill ha det med dig.
Jag förstår varför de har gjort så men jag gillar det tyvärr inte. Djuren är otroligt söta, de måste jag medge. Men jag tycker att det ser lite fult ut när den sitter där bak i sadelväskan och bara är där. Det hade varit awesome om de hade kunnat springa brevid en när man rider eller att man kan välja att släppa ner djuret när man inte rider. Kolla bara på te.x Säkerhetsvaktens valp. Så söt!
Så vill jag oxå ha det. Då hade jag lätt köpt mig en liten valp!
 
Med kärlek!
 

Kvällsritt med Amanda och Lisa

Toge en lite tur i Hollow Woods med Amanda och Lisa från OW. Det var mysigt. Och sen i slutet joinade Maja oxå :) Ghost var lite snabbare än de andras hästar så fick hålla in honom en del.
Avslutar med en liten gruppbild! :D
 
Med kärlek!
 
 

Dagens träningspass (+bildbomb)

Har äntligen blivit klar med dagens träningspass för Ghost! Lyckades få upp honom till level 4 i alla fall. Hann även med ett Championat där vi kom på 11e plats! Ska mata honom när vi kommer tillbaka till stallet. :)
När vi var klara släpte jag honom en stund vid Valedale sjön så han fick busa av sig lite. Tror han uppskattade det ^^ Måste dock hänga upp hans lindor på tork, de blev lite blöta.. xD
Ikväll kommer vi ta det lungt och ladda inför morgondagens ridläger! :D
 
Med kärlek!
 

Länkbyte

Ni måste bara kolla in Kate Mistwoods ursnygga blogg! Snygg design, intressanta och roliga inlägg. Sen är Kate otroligt snäll oxå! Så klicka på bilden för att komma till hennes blogg!
Med kärlek!

ÄNTLIGEN LEVEL 15

Summer är äntligen level 15! Jag är så lycklig. Vi har tränat hårt nästan varje dag för detta. Nu ska hon få vila lite innan ridlägret så hon orkar vara med där oxå! Gud, äntligen. Hårt slit lönar sig verkligen!
Träffade Matilda lite igår när jag var ute med Ghost på en kvälsritt. Vi snackade ett tag uppe vid observatoriet innan det var dags att rida tillbaka till stallet och sova. Hä kommer en derpig bild på oss. <3
Med kärlek!

Snart level 15

Snart är Summer level 15. :D Men blir så irriterad när det är så lite kvar. Men detta betyer att jag kommer kunna börja levla Ghost imorgon!
Har inte hunnit så mycket mer idag annat än att fixa den nya designen! Vad tycks?! Om den det konstig ut hos dig kan du väl kommentera vad som ser konstigt ut så kanske jag kan fixa till det. :) Nu ska jag fixa till hästarna inför natten och ta Ghost på en liten tur.
 
Mycket kärlek!
 

Obsidianghost

 
Här är mitt senaste inköp! :D Eftersom att Summer snart är level 15 behöver jag något att göra och när det ändå var starcoin helg så köpte jag mig 2000 och köpte denna snyggingen! Så när Summer är level 15 ska denna tränas! :D Så glad!
Är han inte vacker? :D
 
Sen får ni en bild på mig och fina Tove! :D
Med kärlek!
 
 

Fiska

Jag trivs så bra i Valedale, det är så vackert där! Dock är det så långt till allt så kommer nog ändå inte bo kvar efter ridlägret med klubben. Idag så levlade jag Summerwhisper. Gjorde alla blåa idag igen :D Titta så mycket xp hon fick av det! Så om två dagar är hon nog i level 15, så vad ska jag göra då? :o
Det tråkigaste dagliga uppdraget enligt mig måste vara fisket. Enda anledningen till att man gör det är ju för alla pengarna! 
När denna gula text kommer upp på skärmen blir jag så arg!
Nu ska jag snart gå och lägga mig! Tack för idag! Puss på er!
 
 
 

Dagens

Lyckades bli beundrad med Vingårdens Trädgårdsmästare idag. Så fick skörda rosorna, och gud vad fint det blev! :D Fick även ett uppdrag att springa till Conrad i Moorland och hämtade en järngrind som rosorna kan växa på.
Såhär blev det med järngrindarna :D
Sen gjorde jag uppdragen uppe hos Mario och lyckades få bättre rykte där med, så fick välja vem som skulle jobba i hans affär. Och jag valde Dark Core snubben. Har inte sett någon sån snubbe i en affär förut så tyckte han kunde få en chans :)
Sen var det dags att ta tag i Summerwhispers levling. Måste verkligen få upp henne i level 15 snart. Lyckades göra alla tävlingar på kartan så hon kom upp i level 14 + 1/4 typ :D Så gör jag alla tävlingar två gånger till så är hon nog uppe i level 15 :D 
Tävlingarna i FG är dom jag tycker minst om.. 
Nu ska jag förbereda mig för klubbeventet som börjar om 30 min. Dresyrtävling. Kommer nog inte gå så bra ^^ Jag funderar även på att byta design. Men har inte bestämt mig än. Tycker att inläggs delen är lite smal och headerna ser suddig ut. Vet inte om jag orkar det just nu dock. Men vi får se! :)
 
 
 
 

Levling med Summerwhisper

Har nu kört alla lopp och gjort alla uppdrag i hela Jorvik. De tog ett tag kan man säga. Och hon kom inte ens upp i level 14 :( Är en bit kvar till näste level. Kanske kommer dit på lördag!
 
Har även flyttat tillfälligt till VD nu som jag skrev i förra inlägget, så ser fram emot den 25e när ridlägret börjar :D
Bilden är lånad från Ocean Warriors blogg :)
Sen fotade jag lite när jag red runt i Jorvik och gjorde alla loppen. :) Det försvann visst några bilder som jag tog vid bergspasset. :(
Nej, nu ska jag natta hästarna och sen sova! Sov så gott, alla!
 
 

Tillbaka från semestern

Är nu tillbaka från min semester. Har haft det jätte trevligt. När jag loggade in var det aktivitet med Ocean Warriors, utställning. Det gick inte så bra visst. Men det var kul ändå! Ska försöka blogga de veckor jag är hemma innan jag åker iväg igen! Ska till Malaysia med familjen i två veckor (irl). Sen ska jag flytta till Valedale över sommaren för ridläger med klubben, så packar lite smått inför de. Ska bli så kul! :D
 
 

Semester

Hej där! Idag åker jag till Rhodos (irl) med min pojkvän och vi blir borta en hel vecka! Så då kommer jag varken kunna blogga eller spela ss. :( Men jag hann logga in en snabbis mellan allt packnde och fixande och tog hand om Summerwhisper och Stormshadow. De kommer bli ledsna på mig att jag åker iväg. Ni får ha en underbar vecka så ses vi när jag kommer tillbaka! :D
Tog även en tur med Summerwhisper på fältet nedanför Will. Härligt!
 
 

Hejsan!

Hej, mitt namn är Sally Lightbridge och jag är 21 år. Jag har nyss flyttat in i mitt alldeles egna hus i Silvergladebyn. Jag valde att bo där för att det är nära till allt och det är så fint! Jag har två hästar, den första heter Stormshadow och är en hingst på 7 år. Honom har jag haft enda sen jag kom till Jorvik. Min andra häst heter Summerwhisper och är ett sto på 4 år. Hon är ganska nyinköpt och jag håller just nu på att tränar henne så hon blir snabbare! Häsarna bor  på Steves gård tillsammans med Steves andra häster. På min fritid hänger jag med min klubb Ocean Warriors och galloperar på Everwindfälten. Detta efter det att jag är klar med alla mina sysslor!
This is me! :D
Mitt hus i Silvergladebyn.
Stormshadow.
Summerwhisper.
 
Om ni har några synpunkter eller önskemål om bloggen, tveka inte att kommentera :D
 
 
 

Blogg under konstruktion

Denna blogg är just nu under konstruktion men kommer att öppna inom kort! :) Stay tuned!