Viktig information
Jag vill meddela att iprincip allt med denna design har jag gjort själv. Dock är grundkodningen tagen ifrån en design av blogg.se, men majoriteten av koden är min. Jag har även gjort all grafik själv. Därför är det strängt copyright, ©, på allt i denna blogg. Men tveka inte att fråga om du undrar något om designen eller annat! :) Tack för besöket!

Bloggen läggs på is

Ja, som rubriken säger så kommer bloggen att läggas på is ett tag framöver. Jag har ingen motivtion eller inspiration till att blogga eller spela SSO. Jag mår inte alls bra irl och klarar inte av att driva denna blogg samtidigt som jag varje dag kämpar med att bara gå upp ur sängen och genomlida dagen. Man ska ta hand om sitt riktiga liv innan men tar sig an ytterligare ett (som i detta fall är Sally Lightbridge). Dock kommer inte bloggen att vara helt död, kommer uppdatera när jag känner för det och när jag orkar. Men inte alls i samma grad som jag gör nu. Det är med stor sorg jag säger detta till er. Jag älskar verkligen denna blogg, men detta måste tyvärr göras. Hoppas ni har förståelse för detta.
Med kärlek!

Dagens fråga

Tyvärr tycker jag att den sög. Så besviken. Orkar inte förklara varför en gång till, men ni kan ju läsa här vad jag tyckte om uppdateringen lite mer.
Med kärlek!

Nytt race exklusivt för ponnyer!

2013-09-18
 
Hejsan!
Ett nytt race exklusivt för ponnyer är nytt i denna veckas uppdatering!

Ny tävling:
- Systrarna Penny och Polly är två nya tjejer på Jorvik. De vill bygga en tävling som bara ponnyer får tävla i, och de behöver din hjälp! Rid till ponnypråmen i Fort Pinta och prata med Penny. Du måste äga en ponny för att kunna slutföra dessa uppdrag och ställa upp i ponnytävlingen.

Prata med Penny!

Ponnyer:
- Två till supersöta ponnyer har kommit till pråmen i Fort Pinta. Rid dit och kolla in dem!
Oemotståndligt söta!Oemotståndligt söta!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

Sallys kommentar: Nej fy. Så dålig oh tråkig uppdatering! Det känns som att SSO-teamet tvingar folk att köpa ponnys bara för att göra detta updrag och får man xp för uppdragen är det ännu sämre. Känns som att de börjar få ont om pengar så de "tvingar" folk att köpa saker för att få tillgång till uppdrag. De utesluter spelare som kanske inte vill eller har råd att köpa en ponny. Så dåligt. Nej, denna uppdatering suger, precis som förra. Dock kan jag säga att ponnysarna avr väldigt söta. Hoppas att de inte är svindyra att köpa då.
Med kärlek!
 

Dagens fråga

Jag hoppas på hästar faktiskt, det var länga sen sist!
 
Med kärlek!

JS Måndag

Om du gör alla blåa en Måndag, och säljer stjärnstenen man får av Mario när man gör uppdraget "Stjärnregn över Norra bergen", tjänar man totalt:
Med kärlek!

Moorlands monster

Blev gillad med Jorviks fiskeklubb igår, så det vad dags att ge mig på den stora utmaningen och fånga Moorlands monster! Jag väljer att sätta detta inlägg bakom en spoilerkod så att man inte ska bli tvingad att läsa om man inte vill :)
Med kärlek!

~ Varför jag köpte de hästarna jag har ~

Detta inlägg önskades av Siri Moonbear och du kan kolla in hennes blogg här!
 
 
 

Ja, vi börjar då med Summerwhisper! (Stormshadow hade jag ju från början så jag tar inte med honom.) Men jag valde Summer just för att jag gillar färgen på henne. Den gula pälsen med de svarta strumporna tyckte jag var så fina. Sen den vita manen hjälpte ju inte till att undvika henne. Så, jag bestämde mig för att slå till. Eftersom jag inte hade tillräckligt med star coins fick jag köpa några för jag orkade inte vänta på veckopengen. Så Summer har jag betalat en dela av med riktiga engar kan man säga ^^Sen har vi Obsidianghost! När friserna kom så bestämde jag mig för att jag ska ha en sån. Det fanna inget annat, den bruna friesern skulle bli min och han skulle heta ObsidianGhost. Men jag köpte honom inte direkt när han kommit, eftersom att jag inte hade råd. Han var ju dyr. Så sen när det var dubbla star coinshelg och Summer var i level 14, så köpte jag 2000 star coins och hämtade hem min fina prins. Det var så värt varenda krona!
Sist men inte minst har vi lilla Firemist som nu fått ett fint smeknam, han kallas numera Fey! Men Fey var faktiskt mer ett spontanköp. Jag hade levlat klart Ghost och hade tråkigt så gick runt i Jorvik och kollade på lite olika hästar. Jag har alltid gillat Oldenburgarna och ville ha en sån. Jag ville ha alla, men så såg jag lilla Fey stå där i ett hörn och när jag kollade närmare på honom föll jag som en fura. Jag kunde inte släppa honom. Men jag var osäker eftersom att alla tycker att han är ful och så vidare. Dock ansåg inte jag det så jag bestämde mig för att testa honom, och nu kommer han aldrig att lämna mitt stall! Aldrig någonsin.
Med kärlek!

Dagens fråga

Jag avskyr vintern. Jag är en människa som fryser otroligt lätt. Se gillar jag inte snön heller, för när det snöar är det kallt. Och all slask som kommer när det börjar bli varmt igen, uäh!

Med kärlek!

JS Måndag

Jag lägger upp hur mycket JS man tjänar på måndagar imorgon. Jag är för trött för att fixa det just nu och jag ska gå och sova! Så ni får stå ut! Sov så gott!
Med kärlek!

Då kör vi!

Nu är de dags att se hur mycket JS man kan tjäna på en måndag! Sista dagen, sen har ni alla dager under kategorin JS. Jag och Stormshadow är redo att börja och inlägget kommer upp ikväll när jag är klar! Så, brb!
Med kärlek!

~ Dina närmsta vänner genom tiderna? ~

Detta inlägg önskades av Emilia Moonpaw och hon har tyvärr ingen blogg.

Jag har inte haft så jättemånga nära vänner under min tid här på SSO. Till en början var jag lite för mig själv och var inte intresserad alls av att lära känna folk eller gå med i några klubbar. Men sen till slut började jag engagera mig mer och mer i klubblivet och hittade en liten klubb som hete Jorvik Ponies. Där träffade jag Tove Westforest.
 
Vi började första bara prata lite smått och sen blev det bara mer och mer. Vi umgicks dagligen och hade fantastiskt kul. Bytte KIK och Skype och började prata utanför SSO. Sen när Daphne startade Ocean Warriors med Amanda så visade det sig att både jag och Tove skulle gå med. Så vi gick över dit tillsammans. Sen när jag slutade i OW så efter ett tag slutade hom också och vi hamnde i WR tillsammans. Sen har våra vägar tyvärr gått isär när det gäller klubbar, men vi är fortffarande vänner och pratar på KIK och Skype. Westy är den vän som jag haft längst här på SSO och jag hoppas hon alltid kommer vara det!
 
Två andra vänner som stått mig mycket nära är Amanda Lightfield  och Anna Waterdawn. Vi träffades första gången i Ocean Warriors där vi började umgås lite smått. Vi umgicks utanför eventen och började snacka mer och mer. Sen växte det och vi började prata på Skype allt mer. Under hela sommaren pratade vi iprincip varje dag. På skype, på KIK. Jag och Amanda blev vänner på facebook och instagram. Sen hände nått. Allt blev fel och vi gled ifrån varandra. Jag är så otroligt ledsen att det blivit som det blivit och jag önskar att jag kunde fixa till det. Jag hoppas att allt kommer ordna sig så gott det går, för jag vill inte att det ska vara så som det är nu!
 
Sen har vi en fin liten människa som heter Kate Mistwood. Vi lärde också känna varandra i Ocean Warriors. Tyvärr utvecklades inte våran vänskap lita snabbt som den med Amanda och Anna, men efter ett tag kom Kate också in i vårat lilla gäng. Hon hängde med i våra samtal på Skype, även fast hon inte pratade till en början. Sen när jag lämnade WR hände nått och hon följde med mig till DBC. Jag är glad att jag fortfarande har Kate som min vän för hon är en sån härlig människa och jag vill aldrig förlora henne.
 
En annan fin människa som jag fått lära känna är Justine Southbell. Hon hängde lixom med Amanda och vi började umgås mer och mer. Vi busade på nätterna och chattade rätt mycket. Hon följde med till WR och vi fortsatte att umgås. Hon är en otroligt snäll människa och man har aldrig tråkigt när man chattar med henne. Dock så har hon tyvärr också glidit iväg ifrån mig och det gör mig otroligt ledsen. Det gör ont när fina vänner försvinner, såna som man vill ha kvar i sitt liv.
 
Sist men inte minst har vi Jenny Snowhill. En snällare människa får man leta länge efter. Även fast hon är den som jag känt kortast av alla dessa fina människor, är det hon som har hjälpt mig mest. Hon har ställt upp för mig och stöttat mig när det har varit svårt. Hon har fått mig att skratta så jag inte orkar mer. Jag har haft en galet go tid tillsammans med henne och de galna kvällarna med henne och Kate kommer jag aldrig att glömma! Nä, en mycket go människa, en sån som man behöver!
 
Så, dessa är mina närmsta vänner under min SSO-tid. Jag har månag andra fina vänner men just dessa har en speciell plats i mitt hjärta och kommer alltid att ha den!
Med kärlek!

Dagens fråga

Med kärlek!

Glöm inte utlottningen!

Ni får inte glömma bort min lilla utlottning! Läs mer om den här. Sprid länken vidare så att fler kommer hit och kollar in den så den kan starta nån gång! ;) Jag kanske även lottar ut en heder eller liknande till någon oxå. Så då blir det 2 priser, en vinner star coins och en vinner en header! Ännu bättre tävling!
 
Med kärlek!

Dagens fråga

Jag tror att mitt favoritchamp är FPC. :3 Men VDC och FGC är också roliga!
 
Med kärlek!

Fail? nr. 28

Med kärlek!

Partyfluga

Gick till discot i Fort Pinta med Jenpen, Kate, Snus, Svullis och Pawie. Där höll de på att bugga sig genom väggen vid DJbåset, det gick inge bra för mig. Jenpen fastnade i golvet så att bara huvudet syntes och Kate och Snus fastnade på andra sidan väggen xD Sen dansade vi och hade familjemöte. Fantastiskt kul kväll! Tyvärr var jag tvungen att gå rätt tidigt så jag missade en hel del :(
Sally Lightbridge, den nya partyflugan!
 
Med kärlek!

~ Citat ~

 Med kärlek!

Dagens fråga

Jag väljer nog faktiskt godis :3
 
Med kärlek!

~ Hur kom du på att blogga? ~

Detta inlägg önskades av Jenny Snowhill och du kan kolla in hennes blogg här!

Jadu, jag hade länge funderat på att börja blogga, hade hittat en hel del fina bloggar om SSO och tyckte att det verkade kul. Dock så kände jag att det inte var något för mig då jag aldrig förut lyckats med en blogg. Jag tyckte inte heller att jag var nå bra på att göra designer eller koda. Sen tror jag att det var när jag började umgås med Anna och Amanda som jag verkligen bestämde mig för att starta upp sallylightbridge.blogg.se. Jag skapade ett konto, fixade en design och försökte koda den. Det gick ju sådär men med varje ny design började bloggen bli snyggare och snyggare.
 
Och nu, efter 3 månader, är jag otroligt nöjd med min lilla blogg. Jag har lyckats kodad den nästan precis som jag vill ha den, iprincip själv (min pojkvän har hjälpt till på ett hörn). Jag är både glad och ledsen att jag skapat denna blogg. Den har gett mig många fina stunder och vänner, men även tagit vänner ifrån mig. Och tid. Det är otaliga timmar jag lagt ner på denna blogg. Ni ska baar veta. Men jag hoppas att ni tycker det är värt det, för det tycker jag!
 
Här kommer några bilder på gamla designer jag gjort. *skäms lite*
Med kärlek!

En DBC b*ghög

Ja rubriken säger ju allt. xD
Med kärlek!

Dagens fråga

Jadu, det beror på. Levlar jag blir det rätt många timmar, men i genomsnitt kanske jag spelar 2-3 timmar om dagen. Inklusive bloggen då!
 
Med kärlek!

Ni väljer rubriken!

Ja, jag tänkte också göra så att ni väljer vad jag ska skriva om! Så det är bara att kommentera detta inlägg med vad ni tycker jag ska göra ett inlägg om!
Arkivbild
Med kärlek!
 
 

Fail? nr. 27

Med kärlek!

Aktivitet med DBC; Dressyr

DBC har denna vecka träningsvecka med starthäst som tema. Och idag var det dags för en dressyrlektion med Nichole Silverheart! Å, ja. DBC är ju en liten speciell klubb så de blev rätt rörigt när vi skulle börja med lite svårare övningar. Eller, snarare kaos. men sen efter lektionen körde vi "Under hökens alla vingar" och det var en riktig hitt! Det var ett fantastiskt roligt event och jag hoppas att jag kan vara med på fler! Jag gillar verkligen DBC och jag hoppas jag kommer att stanna länge, de är så fina människor, allihopa! Ps. jag och Stormshadow var lätt snyggast ;) DS.
Ahahahaha, DBC i ett nötskal <3
Psst! Kolla in DBCs Eventbok för lite bilder från eventen ;)

Glasögonorm?

Jag är lite sugen på dessa brillor faktiskt. Jag har nästan likadana, svarta, irl så skulle det vara lite ballt att ha såna i SSO oxå. Men då återstår ju bara vilken färg man ska ha? Lite hjälp gärna! c: Jag gillar verkligen de svarta, men de är rätt dyra, och de blå är ju snygga, men inte lika som de svarta, och de är lite billigare.. Det är så svårt!
Hjälp!
 
Med kärlek!

Dagens fråga

Jag tycker att den var riktigt tråkig faktiskt. Bara glasögon/solglasögon som desutom var galet dyra. Nej, jag vill ha en ordentlig uppdatering näste gång!
 
Med kärlek!

Åsiktsinlägg; De nya Druiduppdragen

Jag har hört att det är många som avskyr/ogillar de nya druiduppdragen som kom för några veckor sen. Folk tycker att de är tråkiga, enkla/svåra och enformiga med mera. Visst, enformigt kan jag hålla med om, men jag tycker inte att de är så tråkiga. Jag tycker faktiskt bättre om dessa uppdrag än de förra man gjorde för att bygga upp ryktet med Solens cirkel.
 
Varför tycker jag det? Jo, dessa uppdrag går mycket snabbare att göra. Jag hade problem med de förra druiduppdragen, så de tog väldigt lång tid för mig att göra klart dom. Vilket ledde till att jag inte alls hade någon lust att göra dom.. Men att stänga sprickor är enkelt och det är bara en sorts uppdrag man behöver lära sig. Sen är de lätt att bara snabbt springa till en spricka under levlingsrundan. Sen gillar jag konceptet att Pandoriska väsen och magi är på väg in till Jorvik. Det gör att allt blir så mycket mer spännande!
 
Några nackdelar med de nya uppdragen? Jadå! Något som jag däremot inte gillar med sprickorna är stjärnorna. Det är alldeles för lätt att se dom, de är way to långsamma och kommer väldigt sällan upp (kan ibland stå och vänta i säkert 10 sek utan att det kommit upp någon stjärna). Jag gillade hur de såg ut samma uppdatering då sprickorna lanserades. Det blev en lite utmaning att se stjärnorna och lyckas klicka på dom i tid. Nu är det inte ens en utmaning att stänga sprickorna. Jag läste på en blogg att hen tyckte att man skulle få välja svårighetsgrad på stjärnorna, och detta håller jag med om!
 
Hur bra hade inte det varit? Att antingen välja "lätt", "medel" eller "svår"? Då skulle man kunna tänka sig att hur stjärnorna ser ut idag hade varit  "lätt" och sen hur de såg ut först hade varit det "svårt". Och sen hade "medel" varit någonstans mitt i mellan! De hade jag tyckt om iaf! Eftersom att alla tycker olika borde det finnas såna valmöjligheter.
 
Något annat jag tycker är störande är att man kan se folk när man håller på att stänga sprickorna. Jag tycker att de borde göra som med fisket, du ser inte någon och någon ser inte dig. Det är rätt störande när man har någon som håller på och springer runt framför en när man försöker klicka på dessa stjärnor. *host* Lucy? Någon? ;) Ja, ni ser själva, det är rätt irriterande när någon kommer och stegrar och har sig, mitt framför en när man stänger. (Hade dock varit jobbigare om man inte såg stjärnorna lika bra som man faktiskt gör just nu!)
Så, här har ni mina åsikter om sprickorna! Jag är väldigt intresserad av att veta vad just du tycker om detta så tveka inte att kommentera! Det är alltid intressant att läsa vad andra tycker! :)
 
Med kärlek!

Fail? nr. 26

Med kärlek!

JS Tisdag

Om du gör alla blåa en Tisdag, och säljer stjärnstenen man får av Mario när man gör uppdraget "Stjärnregn över Norra bergen", tjänar man totalt:
Med kärlek!

Dagens fråga

Jag hoppas att det kommer en ny hästras! Men Södra Jorvik hade inte verit fel ;)
 
Med kärlek!

UTLOTTNING!

Den dagen jag får 100 unika besökare här på bloggen kommer jag starta en ulottning av hela 500 Star Coins till en lycklig läsare! Det kommer även komma upp en bloggtävling i slutet på oktober/början på november :) Så nu har ni något att se fram emot! :D
 
Med kärlek!

JS Söndag

Jag lyckades göra alla blåa och dagliga i söndags och därfr får ni veta hur mycket man tjänar en söndag! Dock jobbade jag hala måndagen så måndagen få vänta till nästa vecka, tyvärr!
Med kärlek!

Dagens fråga

Min starthäst heter Stormshadow!
 
Med kärlek!

Fail? nr. 25

Ahaha, jag dör!
Med kärlek!

Bergspaddoken

Tog med mig Ghost upp till paddoken i Valedale igår. Kände att det vad dags att ta med honom upp dit och bara rida runt lite. :) Det var väldigt mysigt och vi kunde se solen gå ner mellan trädtopparna. Den paddoken ä nog den mysigaste av dem alla. :)
Med kärlek!

Dagens fråga

Med kärlek!

VDC 10.00

Fick min första medalj i VDC imorse :D Det gick superbra och Ghost är så duktig! Rev några hinder och halkade ner några placeringar men lyckades kämpa mig upp till en tredjeplats och jag är så nöjd! Målet är att ha en medalj av varje, så jag är på g :D
Med kärlek!

Förlåt!

Ber om ursäkt för sämsta bloggningen idag, men jag har verkligen inte tid idag då jag fyller år! Men kommer nog upp nått inlägg ikväll och imorgon blir det lite liv i bloggen igen!

Dagens fråga

För att jag träffat så många fina vänner och människor och jag vill veta vad som händer i manistoreyn!
 
Med kärlek!
 

Helt galen dag

Har gjort otroligt mycket idag så har inta alls haft tid att spela. Fyller år imorgon och ska ha fest ikväll, typ nu. Så jag har förberett inför de hela dagen. Det är synd att jag inte hunnit spela mer idag. men ibland blir det så!
 
Med kärlek!
 

FGC 10.00

Yay, fick mitt första guld idag :D Det gick verkligen sjukt bra! Red felfritt fram till sista hindret där jag failade. Som tur var var det ingen jobbig fail utan jag kunde bara springa på igen och hoppa. Jag tror att jag hade ett jätteförsprång! Men jag är verkligen supernöjd. Ghost är så duktig <3
Jag får bara bättre och bättre placeringar i championaten. Så jag tror att jag snart nått mitt mål, att ha en av varje medalj! Länge sen jag körde MLC Men dom medaljerna kommer jag nog ta sist av alla. Har börjat få bra placeringar på GC och VDC men inga medaljer där än, men det kommer :D
 
Med kärlek!

JS Lördag

Man kan, på lördagar, totalt tjäna hela:
Med kärlek!

Dagens fråga

Nej, tyvärr inte. Brukar inta ha tid att logga in på fredagar och lördagar. Men jag önskar jag kunde gå dit oftare :)
 
Med kärlek!

Imorgon

Imorgon lovar jag att blogga ordentligt! Jag känner mig jättedålig att jag inte bloggat ordentligt idag. Jag tappar läsare och det gör mig väldigt ledsen. Vad vill ni läsa om och vad ska jag blogga om för att ni ska stanna? Jag har inte gett upp bloggen bara för att jag börjat skolan igen ;) Jag hoppas jag kan göra bloggen mer intressant och aktiv, men då behöver jag er hjälp! Jag vill inte lägga ner bloggen, jag älskar den. Men om det inte är nån som läser är det ingen idé att ha den kvar. Så, vad vill just du läsa om!?
 
Med kärlek!
 

Fail? nr. 24

Med kärlek!
 

Kates bloggtävling!

Jag tycker att ni alla kan kolla in Kates bloggtävling! Kanske är det du som vinner och får en redigerad hårbild av duktiga Kate!? Klicka på bilden för att komma till tävlingen!
Med kärlek!

JS Fredag

Man kan, på fresagar, totalt tjäna hela:
Med kärlek!

Önskelista, del 4

Del fyra av min önskelista!
Med kärlek!

Dagens fråga

Just nu bo jag i Moorland, har inte haft ork att flytta. Men jag funderar på Steves eller Vingården.
 
 Med kärlek!

Dagliga js (Torsdag)

Nu när det kommit nya uppdrag kommer mina förra beräkningar om hur mycket js man tjänar inte stämma, så jag kommer göra om det så ni få rätt mängnd js :) Jag kommer se till att verkligen göra detta nu då jag vet att jag inte gjort klart alla än, på dom jag gjort är det bara att plusa på den extra js man får efter uppdateringen ;) Och ska satsa på att göra de dagar som saknas!

Om du gör alla dagliga uppdrag och tävlingar en torsdag kommer du tjäna hela:
Med kärlek!

Stjärnuppdateringen

Jag anser att uppdateringen de gjort med stjärnorna, dom man ska klicka på när man stänger sprikorna, är väldigt dålig. Jag tycker att de syns allt för väl nu. Det var ju en liten utmaning förut att se och klicka på stjärnorna. Nu är det alldeles för lätt. Nej, återgå till hur det såg ut innan gårdagens uppdatering!
Med kärlek!

Önskelista, del 3

Ytterliggare en del av min önskelista. Här är kläderna jag vill ha just nu från Fiskebyn. Ursäkta för alla bilder, men det fanns en hel del snyggt!
Med kärlek!
 

Dagens fråga

Jag gillade inte alls uppdateringen. Liten, tråkig och ointressant. Deluxe-utrustningen är inte värst snygg och den är väldgt dyr. Sen solglasögonen är väl lite sent påtänkt? Sommaren är ju ändå slut nu. Men glasögon kan vara roligt! Jag har själv glasögon irl så kommer nog köpa mig ett par såna. c:
 
Med kärlek!

Fail? nr. 23

Med kärlek!

En kär vän

Träffade min fina vän Pelle igår. Det var länge sen hon var inloggad så det var kul att se henne igen! Sist vi sågs var vi båda med i Ocean Warriors, vilket var ett rätt bra tag sen :p Men det är alltid kul att återse gamla vänner! :D
Ps: Kate gjorde en ny bakgrund till mig igår, vad tycker ni? :D
 
Med kärlek!

Fina Firemist

Fotade lite med Firemist, eller Fey som han kallas nu :D Jag är verkligen helt förälskad i denna häst. Han är så fantastiskt snygg. Jag vet att det finns många som inte gillar honom, men det skiter jag i ;)
Med kärlek!

Önskelista, del 2

Fortsättningen på min önskelista, här är grejerna från Fort Pinta och Firgrove.
Med kärlek!

Dagens fråga

Åh, jag vet faktiskt ite vilken av alla bloggar som är min favorit.. :c
 
Med kärlek!

Fail? nr. 22

Första bilden är ingen vanlig failbild, det är ett träd som ser ut så i Norra Länkens dal, men jag tyckte det var rätt fult så jag postar den här!
Med kärlek!

Önskelista, del 1

Sprang runt i Silvegladebyn, Moorland och hos Marley igår och fotade vad jag är sugen på att köpa. c:
Med kärlek!

Dagens sprickor

Klicka på bilden för att visa inlägget!

Kvällsbus

Satt och chattade med Jen och Kate igårkväll och Jen fick helt pötsligt ryck och sa att vi skulle ramla ner för berget vid Norra Länken och springa runt där. Jag har aldrig tidigare tagit mig ner dit men efter lite om och men så kom jag ner. Dock så hade Kate problem att komma ner så hon fick inte vara med på någon bild :( Sen så joinade Frodo, och de visade sig senare att Binda oxå var med, dock hade jag iggat henne så jag såg henne inte xD Lite pinsamt sådär. Juste, Kate köpte en ny häst igår oxå. En Elliot! Jag dör på namnet, så fint! *-*
Edit: Sista bilden stal jag från Kates blogg, eftersom att jag inte fick några bilder på henne igår :( Ni kan kolla in hennes blogg här!
 
Med kärlek!

Dagens fråga

Min är grön! :D Ehehehe... c:
 
Med kärlek!

Fail? nr. 21

Med kärlek!

Dagens outfit - grön

Satte ihop en fin liten outfit igår. Jag är galen i grönt, så denna kommer användas flitigt! c: Jag är otroligt nöjd med denna då jag är helt värdelös på outfits ^^ Men jag vill tacka lite människor från DBC som kom med förslag och med smakråd!
Hjälm: Valedale, Tröja: Fiskebyn, Handskar: Marley, Byxor: Silverglaebyn, Stövlar: Lifetime present
Träns: Valedale, Sadel: Firgrove, Filt: Silvergladebyn, Lindor: Fiskebyn
 
Med kärlek!

Snart klar

Ja, slutat snart. Dock 1 timme kvar..
Med kärkek!
 

Dagens fråga

Jag har som senast slutat 17 från skolan, men det händer inte så ofta. Som tur är!
 
Med kärlek!

Imorgon börjar skolan

Ja, som rubriken säger så börjar jag skolan imorgon. Och på universitetet är det en hel del plugg så jag kommer ha mycket att göra när jag kommer hem på dagarn och de dagar jag inte ha några lektioner. Därför kommer bloggen och sso inte prioriteras på samma sätt som tidigare. Visst, jag kommer logga in varje dag och blogga varje dag, men det kommer inte vara i samma utsträckning som nu. Vissa dagar kommer det vara mer och vissa mindre. Men! jag kommer inte att försvinna! Stå ut! Jag kommer inte lägga ner bloggen helt, det lovar jag!
 
Med kärlek!

Fail? nr. 20

Asså, jag dör! Första klubbmötet med DBC, behöver jag sägar hur den är? ;)
Med kärlek!

FGC 13.00

Jag tänkte det var dags att köra Firemist i sitt första Championat nu när han nyss kommit upp i level 15. Och det gick faktiskt galet bra, vi kom 3a :D Så stolt över mitt lilla vilddjur <3
Med kärlek!

Är det troll jag ser?

Var med på mitt första DBC klubbmöte idag. Eh, ja. Ni ser ju själva. Det är en väldigt random lubb som verkar ha en otroligt bra kontakt med varndra. De skämtar om helt sjuka saker, och jag älskar det. Jag hoppas jag kommer trivas! Dom är små troll <3 Sylvie är forever a stone och kommer inte in! Stackars!
Med kärlek!

ÄNTLIGEN!

Ja, äntligen är Firemist level 15 :D Så glad!
Med kärlek!

Dagens fråga

Med kärlek!