Viktig information
Jag vill meddela att iprincip allt med denna design har jag gjort själv. Dock är grundkodningen tagen ifrån en design av blogg.se, men majoriteten av koden är min. Jag har även gjort all grafik själv. Därför är det strängt copyright, ©, på allt i denna blogg. Men tveka inte att fråga om du undrar något om designen eller annat! :) Tack för besöket!

Så snart

Snart, snart snart <3
Med kärlek!

Ny design!

Så, nu har jag äntligen fixat klart min design :D Jag är väldigt nöjd med den ^^ Jag funderar dock på att ändra på bakgrunden, men vi får se hur det blir med det. Hoppas ni gillar den! :D

Med kärlek!
 

You can't take me

Jag kommer aldrig att ge upp. Jag kommer aldrig att låta någon eller något hindra mig. Sparka på mig, slå mig gör va fan du vill. Men jag kommer aldrig att ge upp. Aldrig någonsin. 
Med kärlek!
 

Att göra idag

Idag är det sista dagen att levla Firemist! Jag gjorde tyvärr inte hela rundan igår men jag kom till Vingården, så hade ändå bara den och Gåd kvar. Så han borde komma upp i level 15! Annars ska jag försöka stänga alla sprickor och umgås med trevligt folk. Såklart ska jag försöka köra så många championat som möjligt! Ska även försöka slänga upp ett Fail? - inlägg, det var länge sen. Utanför SSO då? Jo, jag ska följa med min mamma på storloppis under dagen. Men det kommer komma lite tidsinställda ^^ så oroa er inte! 
 
Edit: Regnet vräker ner, så det blir nog ingen loppis idag :(
Med kärlek!

Dagens fråga

Jag vet inte exakt men  iaf sen november 2012. Jag kommer ihåg att jag var på min första VFU (Verksamhetsförlaggd utbildning) och en kväll skapade jag Sally Lightbridge. Jag spelade inte jätte mycket då, men efter ett tag kom jag på att jag hade skapat en gubbe och jag fortsatte spela och på den vägen gick det :) 
 
Med kärlek!

Silvergladebyn från luften

Med kärlek!

Sally hissar och dissar

Hästarna i Gyllenbladet
Morab - Jag gillar faktist alla dessa hästar, de har fina fäger och ser alla faktiskt bra ut. Ett undantag är den första hästens färg, men det är tack vare strumporna och den vit-silvriga manen som den ser helt okey ut!
Det var alla hästar det. Vill ni att jag ska hissa eller dissa något mer? Typ kläder, byar eller grillplatser mm? Det är bara att slänga iväg en kommentar isf :)
 
Med kärlek!

Dagens fråga

Jag brukar mest sitta vid datorn, men försöker ändå hitta på saker att göra som inte involerar den då det lätt blir tråkig annars. När det inte är lov brukar jag även försöka plugga lite, det är mycket att läsa på universitetet.
 
Med kärlek!

Snart ny design!

Det kommer nog komma upp en ny design under helgen, så håll utkik! Den är inte riktigt klar än, men jag håller på och fixar och trixar lite! ;) Jag är väldigt nöjd med den just nu och har jobbat länge på den ^^ Ni kan få ett smakprov!
Med kärlek!
 

Egentid med Stormshadow

Jag kände att jag behövde lite dit för mig själv. Lite tid att tänka. Det händer rätt myket nu.. Så jag tog med mig Stormshadow och red till ridhuset för att fiska lite. Jag kände att jag behövde rensa tankarna och Stormshadow kan verkligen göra en lycklig. Efter en stund mådde jag lite bättre och skrattade när jag såg att fiskarna simmade in i sanden! När jag var klar red vi långsamt tillbaka till Moorland, jag och min älskade häst.

Med kärlek!

Firemists outfit

Tog mig i kragen igår ock fixade till Firemists nya outfit! Hade typ 3 grejer kvar att köpa innan den var klar. Jag blev faktiskt riktigt nöjd och han passade superbra i den! Tack Anna för denna snygga outfit <3
Med kärlek!

Levling med Firemist

Suttit hela morgonen och pillat med min nya design. Fick göra om det några gånger för det blir lätt knasigt. Idag ska Firemist levlas, hela rundan ska köras, han har fått vila ett tag nu så det borde gå rätt bra. Han har en hel del energi, det märkte jag når jag kom till stallet för att ge dem frukost. Har bara 3 dagars levling kvar, sen är mitt lilla vilddjur i level 15! :D
Sen ska det pluggas idag oxå. Skolan börjar ju på måndag och då ska jag ha läst en hel del och även gjort lite övningar. Så det ska hinnas med!
 
Med kärlek!

Dagens fråga

Jag gillar den! Äntligen kommer vi någon stans i storyn. Man blir mer medveten om sina krafter och man får hjälpa Druiderna mer. Visst kan det vara långtråkigt och jobbit att hitta alla sprikor oc stänga dom. Men jag tycker nog att detta är roligare än uppdragen med Solens cirkel. Men vi får se vad jag tycker om nån vecka :p

Med kärlek!

Ett mystiskt ljus

Klicka på bilden för att visa inlägget!
Med kärlek!

Hemma igen!

Jag är nu äntiligen hemma från några dagars segling med pojkvännen och två andra kompisar! Vi åkte ut i måndags och kom hem idag. Det har varit väldigt skönt och varmt. Det behövdes nu innan skolan börjar nästa vecka!
Jag ska snart logga in och ta hand om mina odjur (stort tack till Kate som tog hand om dem igår! <3) och ta en tur vid staranden med Ghost. Ska försöka tävla lite champ oxå! Sen vill jag tacka alla fina läsare som kollat in på min blogg de senaste dagarna, jag har nu slagit mitt besöksrekord flera gånger! Tack så mycket och fortsätt gärna komma hit och läs om mitt liv i Jorvik! Ni får mig att vilja fortsätta <3
 
Med kärlek!

Sally hissar och dissar

Hästarna i Valedale
Engelskt fullblod - Jag tycker att denna häst är fantastiskt snygg. Den svarta och den brunsvarta skulle jag gärna lägga vantarna på! Så fina. Den sista gillar jag dock inte. Jag gillar inte att den är så grå och ser gammal ut. Jag vill ha en ung och lekfull häst. Inte en som är gammal och trött.
Med kärlek!

Dagens fråga

Mitt favoritplagg är nog helt klart den rosa baseballjackan! Love it!
 
Med kärlek!

Min garderob

Tänkte visa er fina läsare hur jag har det i min garderob! jag har rätt lite kläder då jag har varit dum och sålt massor när jag behövt js, men jag säljer inga fler kläder nu ^^
Med kärlek!

Dagens fråga

Min Stora dröm är att bli modell, men annars vill jag nog jobba i en skola och antingen undervisa eller vara fritidspedagog. Om jag inte blir det jobbar jag gärna på ICA :)

Med kärlek!

Sally hissar och dissar

Hästarna i Firgrove
Morganhästen - Jag gillar faktiskt ingen av dessa häster. Färgerna är tråkiga och udda och de ser lixom inte bra ut. Den ljusa ser lite ut som Summer, men jag tycker att den färgen passar bäst med vit man, därför får den diss av mig!
 Med kärlek!

Lifetime

Jag har gått och blivit Lifetime! Det känns fantastiskt bra och jag hoppas att jag spelar länge till! Hur många av er är Lifetime? :D
Med kärlek!

Dagens fråga

Om jag skulle skaffa häst irl, så skulle jag antingen vilja ha en Arab eller en Frieser. Det är mina drömhästar!
 
Med kärlek!

JS Lördag

Undrar du hur mycket js man tjänar på att göra alla blåa på en lördag? Då kan jag berätta för dig att igår tjänade man hela:
Det är rätt mycket JS för bara någon timmes levling och uppdragsgörande. Nu ska jag verkligen försöka ge er exakta siffror på hur mycket JS man tjänar varje dag! Tycker det kan vara kul att se :)
Före:
 Efter:
Nu kommer det bli ett upphåll till nästa vecka med hur mycket js msn kan tjäna, jag har inte haft tid att spela idag och kommer inte ha tid mellan måndag och onsdag. Men nästa helg får ni fortsättningen!
Med kärlek!

Dålig bloggning under dagen

Jag måste tyvärr meddela att bloggningen kommer utebli under dagen. Jag är och jobbar och hann inte fixa några tidsinställda. Men när jag kommer hem ikväll kommer jag se till att fixa några inlägg! :)
 
Med kärlek! 

Dagens fråga

Med kärlek!

Fail? nr. 19

Hittade denna bild i foto-mappen xD Tyckte det var kul, jag har inte gjort något, det var någon som ställde sig i mig så perfekt att det ser ut som att min freiser är brun! Så fint!
Med kärlek!

Min tävlingsutrustning

Detta är då min tävlingsutrustning som jag kör med! Jag både levlar och tävlar med denna. :) Den är inte snygg, men den gör mig snabb så den duger! Firemist är lika snygg som alltid! Vad har ni för tävlingsutrustning?
Med  kärlek!

Nytt ljud?

Är det bara jag eller har de ändrat på ljudet när man tar en kontroll på en bana? Jag tycker inte att jag känner igen ljudet när jag körde några banor så jag filmade lite så ni oxå kan haöra vad jag menar. Rätta mig gärna om jag har fel angående detta! Bilderna är lite före ljudet i filmen, men detta var det bästa jag kunde komma med, Fraps laggade sönder min dator :(
Med kärlek!

*-*

Hittade denna söta sak i Moorland här om dagen. Måste säga att utrustningen verkligen var fin och passade på den hästen! Love it! Snyggt jobbat! Vet dock ej vem som är ägaren... :(
Med kärlek!

JS Fredag

Undrar du hur mycket js man tjänar på att göra alla blåa på en fredag? Då kan jag berätta för dig att igår tjänade man hela:
 
Det är rätt mycket JS för bara någon timmes levling och uppdragsgörande. Nu ska jag verkligen försöka ge er exakta siffror på hur mycket JS man tjänar varje dag! Tycker det kan vara kul att se :)
Före:
Efter:
Med kärlek!
 

Dagens fråga

Med kärlek!
 

Fail? nr. 18

Med kärlek!

Höstryttaren

 
Har börjat spela höstryttaren och upptäckte då att det är mycket som jag känner igen från Star Stable Online. Men det är också mycket jag hittar som jag önskar de hade haft kvar. Till exempel animationen när man mockar.
 
En annan grej som hade varit awesome i SSO hade varit funktionen att kunna plocka gräs och likannde till sina hästar. Då hade man sluppit slösa js på hö hela tiden och kunde då köpa fler kläder och utrustning. Det hade varit awesome.
Sen har man mycket längre tid mellan kontrollerna på Höstryttaren, viket ibland kan vara bra. Det finns tillfällen jag tycker att SSO har alldeles för korta tider mellan kontroller.
 
Med kärlek!

Stor, mindre, minst

Träffade på två fina människor igår som jag ungicks lite med. Vi hade en häst i varje storlek så vi kunde ställa oss på en rad med ordningen stor, mindre, minst. Det var rätt kul :D På ponnyn sitter Katlyn Diamondgirl och på friesern sitter Katelyn Mcburg!
Med kärlek!

JS Torsdag

Undrar du hur mycket js man tjänar på att göra alla blåa på en torsdag? Då kan jag berätta för dig att igår tjänade man hela:
Det är rätt mycket JS för bara någon timmes levling och uppdragsgörande. Nu ska jag verkligen försöka ge er exakta siffror på hur mycket JS man tjänar varje dag! Tycker det kan vara kul att se :)
Före:
Efter:
 Med kärlek!

Dagens fråga

Nej, jag har inte köpt någon och jag vet inte om jag kommer göra det eller. Kanske när alla andra hästarna har kommit. Vill ha plats i stallet!
 
Med kärlek!

Sally hissar och dissar

Hästarna vid Vingården
Akhal-Teke - Båda hästarna är otroligt fina. Älskar färgerna! MEN! Den guldiga ser inte snygg ut i den knoppade manfrisyren, där för får den en diss. Sen är de rätt dyra oxå!
 Med kärlek!

Asså...

När jag sprang runt idsg och levlade Firemist, så upptäcker jag detta:
Detta meddelande kom upp när jag skulle utfodra hästarna i Steves stall. ;_; Ska jag behöva stå ut med detta irriterande meddelande i hans stall oxå? Nej, nu ska jag ta och mejla sso-teamet, för så här vill inte jag ha det! Sen gick min fina kille upp i level under vår runda idag! :D Bara 6 dagar kvar till level 15!
Med kärlek!
 

Citat

Med kärlek!
 

Nytt personbästa!

Igår fick jag nytt personbästa på Landons kaninutmaning! Trodde först att det skulle gå asdåligt för jag missade 2 kaniner i början som jag brukar ta. Men sen flöt det på och jag tog flera kaniner i rad. När jag hade fångat alla upptäckte jag att jag hade en sjukt bra tid. Hade Firemist varit snabbae hade min tid varit otroligt mycket bättre, men jag slog mitt gamla rekord med hela 6 sekunder. Jag är så nöjd!
Edit: Blev tyvärr inget dagens bästa för mig med den tiden, men jag är otroligt nöjd ändå!
 
Med kärlek!

JS Onsdag

Undrar du hur mycket js man tjänar på att göra alla blåa på en onsdag? Då kan jag berätta för dig att igår tjänade man hela:
Det är rätt mycket JS för bara någon timmes levling och uppdragsgörande. Nu ska jag verkligen försöka ge er exakta siffror på hur mycket JS man tjänar varje dag! Tycker det kan vara kul att se :)
Före:
Efter:
 Med kärlek!

Dagens fråga

Jag väljer nog hund. Jag gillar katter oxå men de är rätt opålitliga och lever sitt eget liv. När det kommer till hunden så är den beroende av människan vilket gör att man kan lite på den till 100% och jag har aldrig sett så mycket kärlek i ett och samma djur, som jag ser i min hund när min pappa kommer hem från jobbet. Det är äkta kärlek, rakt igenom. Vad väljer du?
 
Med kärlek!

Dagens träning

Har gått väldigt bar idag på träningen med Firemist! Har snart fått upp honom i level 12. Jag är så nöjd med dagens träning, så nu ska han få vila i stallet tills vi ska köra imorgon igen!
Med kärlek!

Att gömma sig innan uppdatering

Något jag märkt, och jag tror att flera gjort det, är att så fort spelservern ska stänga ner och de varnar att "spelservern stängs ner om 10 min" blir det ett jäkla liv i global om att gå och gömma sig för att inte "dö". Jag förstår inte grejen med att gå och gömma sig. Vet ni att det tar längre tid för sso-teamet att börja med uppdateringen om de inte hittar alla spelare och slänger ut dem?
 
Jag tyker att det är väldigt onödigt och det är synd om sso-teamet när folk gömmer sig. Och sen är det inte panik att man blir uloggad. Varje gång det händer får global damp och alla spammar. Det är rätt jobbigt. Jag personligen skulle aldrig gömma mig, jag vill ju att uppdateringen ska komma så fort som möjligt!
 
Men detta är såklar bara min åsikt och alla får tycka och göra som de vill. Men jag skulle vilja att ni tänker efter. Vill du ha uppdateringen snabbt eller vill du stanna inne och göra det svårare för sso-teamet? Tänk på det. ;)
 
Med kärlek!

Vill du blli intervjuvad?

Om du vill det så tycker jag att du ska gå in och läsa på Evelina Silverknights blogg! Hon söker efter folk att intervjuva. Så breva henne på sso eller kommentera hennes inlägg, klicka på bilden för att komma till hennes blogg!
Med kärlek!

Min fina Stormshadow

Jag kan inte beskriva min kärlek till denna häst. Han har följt mig i vått och tortt. Han tvekar aldrig på mina beslut utan han litar på mig till 100% och jag litar minst lika mycket på honom. Han har räddat livet på mig otaliga gånger och han har hjälpt mig med de svåraste uppgifterna. Han är verkligen en klippa. One of a kind! Jag kommer aldrig att släppa honom, han ska vara med mig till den dagen jag dör. <3 Min älskade häst, min bästa vän!

Det var rätt länge sen jag tog ut Stormshadow på en ridtur. Så när jag levlat klart Firemist tog jag mig tillbaka till stallet, bytte om till något enkelt och lätt, sen satte jag på Stormshadow ett träns och tog en tur till Firgrove, där jag skulle plantera lite blommor vid championatet. Stormshadow hjälpte mig så det gick fort. Sen skrittade vi långsamt hem tillsammans.
Med kärlek!

Ponnyerna är här!

2013-08-21
Hejsan allihopa!
Vi är verkligen superglada att kunna berätta för er att ponnyerna har kommit till Jorvik idag!

Ponnyer:
- Fantastiska ponnyer har kommit till den nya hamnen i Fort Pinta! Dessa skönheter är mindre än de vanliga hästarna på Jorvik och de är inte lika snabba som dem heller. Rid dit och kolla in det nya området och de söta ponnyerna!
Supersöta ponnyer!Supersöta ponnyer!

Nya kläder:
- Mer t-shirts med flaggor på dem har kommit till Billy Bolldozers butik i Moorland!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänge
Omg, Ponnyer! Så söta! Vi får dock se om jag köper någon, det är ju inte så snabba av sig ;)
Med kärlek!

Dagens fråga

Själv börjar jag mitt andra år på universitetet :) Håller på att utbilda mig till lärare för barn i åldern 6-10 år. jag har hela 3 år kvar innan jag är lärare på riktigt!
 
Med kärlek!
 

Dagens planer

Som vanligt ska jag levla Firemist, har ungefär en veckas dagilig levling kvar på honom. Sen ska Summer och Ghost få komma ut en lite runda, kanske fotar dom i hagen eller går och badar när det ändå är bra väder. Ska även försöka hinna med alla championat idag, men vi får se hur det går. Ska in till stan IRL och träffa en kompis senare som jag inte sett på länge. Men var inte oroliga! Det kommer tidsinställda idag! :)
 
Med kärlek!
 

Championaten

Försöker bli bättre på championaten. Men det har gått riktigt dåligt de senaste dagarna, knappt kommit upp på listan. men jag ska fortsätta kämpa och bli bättre, jag ska ha mina medaljer! Jag måste ha dom. Ska börja filam mina championat, så det kanske kommer upp en film nån gång på bloggen ;) Här får ni bilder från GC kl 18.00 idag:

Med kärlek!

Level 12

Äntligen fått upp Firemist till level 12, inte klar med rundan än. Har ungefär halva kvar så lär få lite fler xp till hans samling innan dagen är slut. Annars ska jag blogga lite senare och tävla i championatet kl 20.00. Sen ska jag se om jag kan få lite failbilder, det var ett tag sen ;)
Med kärlek!

I min ryggsäck

Tänkte visa hur det ser ut i min ryggsäck. :)
Högst upp, i det gröna fältet, har jag alla mina hästskötarsaker. Även dom man får när man gör stallsysslorna i det oliak stallen. Sen lite längre ner vid den lila rutan har jag en extra outfit. Levlar jag är det vardagsoutfiten som är där och springer jag bara runt är det tävlingsoutfitten som man hittar där. Och till sist längst ner, i det blåa fältet finns lite uppdragssaker som jag vill ha på mig, man vet aldrig!
 
Med kärlek!
 

Dagens fråga

Med kärlek!

Den trasiga bron

Jag har börjat fundera mer och mer på Södra Jorvik. Vart kommer man komma över? Kommer det finnas flera övergångar? Kommer man kunna åka transport dit? osv. Jag tror att ett sätt att ta sig över kommer vara den trasiga bron i Moorland. Vad gör den annars där? Tänk om man kommer få hjälpa till att laga den där bron, typ som man gjorde med Gåd grinden. Då gjorde man ju en ny nyckel och med bron bygger man om den. Det hade varit riktigt kul! Vad tror ni?
 
Med kärlek!

Kvällens planer

Kvällens planer är att levla klart Firemist för idag och försöka hinna med championatet klockan 20.00. Failade rätt rejält på den kl 16.00 då min laptop bara gav mig typ 25 fps. :( Hoppas det går bättre denna gång! Sen ska jag nog umgås med lite vänner innan det är dags att gå och lägga sig. Ska såklart försöka klämma in ett extra inlägg oxå! ;) Vad har ni för planer ikväll då? :) 
 
Med kärlek!
 

Visste ni att...

...jag älskar att färga mitt hår? Det är nästann det roligaste jag vet. Hatar min orginalhårfärg och har inte haft den på säkert 6-7 år. Kommer nog aldrig sluta färga håret. Här får ni några bilder på olika hårfärger hag har haft.
Rött eller svart är nog favoriterna men jag har även haft ljusbrunt hår och svart underhår och sen mörkt med ljusa slingor mm. Syntetdreads är något jag vill ha igen, fast då röda! Nedanför ser ni min ungefärliga hårfärg just nu :)
 
Med kärlek!

Dagens fråga

Jag är väldigt nyfiken när det gäller detta! Så jag skulle bli jätte glad om ni ville kommentera! :) <3
 
Med kärlek!

Äntligen!

Har äntligen haft råd att färdigställa Ghosts rosa outfit! Jag är så nöjd! Det har tagit lång tid att få ihop denna, då många grejer varit väldigt dyra. Men nu är den klar!
 
Med kärlek!

Brb, seglar

 

Sally hissar och dissar

Hästarna hos Marley
Holländskt varmblod - Lite mer "normala" färger på dessa hästar, men de känns fortfarande rätt tråkiga och bleka i färgerna. Dock är den i mitten fantastiskt snygg och hade varit ännu snyggare om färgerna varit starkare!
Appaloosa - Mycket söta hästar och de ser fina ut när man ser spelare rida på dom. Dock tycker jag att den vitaste har lite många fläckar och den brunvita kunde fått ha lite mer vitt på sig.
Painthästen - Mina favoriter i Marleys stall. Alla har fina färger och ser bedårande ut! Känns dock lite överdrivet med hela hästar som ser nästan likadana ut fast med olika färger och fläckmönster.
Observera att detta bara är min åsikt och att alla får tycka precis som de vill! :)
Med kärlek!

Äntligen klar för idag

Så, är äntligen klar med dagens levling, så nu måste jag springa ich fixa mig innan bussen går. Så stressad. Slänger upp lite bilder till er iaf :)
 
Med kärlek!
 

Visste du att...

...jag har en hund irl? Det är en labradortik på 8 år. Hon heter Asta och är mitt allt :) <3
 
Med kärlek!
 

Dagens planer

Idag är det levling som gäller! Har inte kunnat levla själv på några dagar nu men har haft så fina vänner som har hjälpt till med det! Jag kan inte tacka er nog! Men idag är det alltså jag som ska sätta mig i sadeln och dundra över fält och vägar med min fina prins! Ska bli så härligt! Ser fram emot det. Annars ska jag försöka blogga som vanligt idag. Ska iväg ikväll men fixar lite tidsinställda så ni har något att göra ^^ Nej, nu måste jag springa till stallet och fixa iordning hästarna! 
 
Med kärlek!
 

Fail? nr. 17

 
Med kärlek!

Hitta felet

Haha, se om ni kan hitta vad som är knasigt med denna bild ;)
 
Med kärlek!

Att vara vuxen och spela sso

Hur är det att vara vuxen och spela ett spel vars målgrupp är mellan 9 och 14 år? Det är som att spela vilket annat spel på internet som helst. Så länge man tycker att det är kul och man ä inresserad av det är det inget fel med att spela, även om man nästan är dubbelt så gammal.
 
Något jag upptäckt är dock att de flesta (inte alla!) som spelar inte tror att de finns folk, som är vuxna eller nästan vuxna, som spelar. Jag har flea gånger inte blivit trodd när jag sagt att jag är 20 år. Varför skulle jag inte vara det?  Varför skulle jag ljuga om något sånt som min egen ålder? Jag har lika mycket rätt att spela detta spel som en på 9 år har.
 
Jag anser att så länge man sköter det liv man har utanför ssos servrar har man all rätt i världen att spela detta spel. Även fast man är en gammal tant ;) Har hört folk säga att "människor som är så gammla inte borde få spela sso, de borde ta hand om sitt eget liv ist". Är man så pass gammal tror jag faktiskt att man kan ta hand om sitt liv utan att någon som inte ens kommit upp i tonåren säger åt en vad man borde göra och inte. Sen spelar det väl ingen roll? Det är upp till var och en hur man väljer att leva sitt liv.
 
Med kärlek!
 

Sally hissar och dissar

Hästarna i Fort Pinta
Oldenburgarna - Mycket fina hästar alla tre. Den svarta är ju en favorit!
 
Danskt varmblod - Synd på att de har så tråkiga och konstiga färger. Dock är den mörka brunsvarta helt okey-snygg, snyggast av dem.
Observera att detta bara är min åsikt och att alla får tycka precis som de vill! :)
 
Med kärlek!

Ridtur run Moorland

Tog med mig Summer ut på en skrittrunda runt Moorland imorse. Kände att hon behövde det. Hon verkade vara rätt rastlös. Så jag tränsade på henne och gick ut. Vi gick ut genom grinden och upp på Moorlandvägen.
Vid skyltarna stannade vi en stund och läste innan vi bestämde oss för att hälsa på Conrad vid smedjan. Var ett tag sen jag snackade med honom.
Summer gillade inte Conrads eld så fick ställa henne i skogen medans jag pratade lite. Det var trevligt, han hade mycket att berätta om olika saker han smidit sedan vi sist sågs. Jag berättade om hur jag haft det och vad som hänt i mitt liv och sånt.
När jag pratat klart med Conrad red jag ner till Loretta och Tan för att visa hur fin Summer blivit. Hon har utvecklats massor på senaste tiden! De hjälpte mig otroligt mycket när jag skulle träna upp Summer inför championaten.
Sen gick vi till stranden, Summer gillar verkligen att vara där. Dock gillar hon inte själva vattnet, men jag tror hon gillar ljuden och luften. Stranden är mycket speciell.
När vi red upp från stranden lät jag Summer fatta kort galopp för att kunna hoppa över hindrerna som finns där. Hon är så duktig på att hoppa, min flicka!
Innan vi red tillbaka till stallet stannade i uppe på berget och kollade ner över stranden. Magiskt vackert. Jag förstår varför hon trivs där. Sen gick vi sakta tillbaka till moorland där jag släppte ut hästarna i hagen.
Med kärlek!
 

Kommentarer

Jag har för det mesta just nu över 20 unika läsare på bloggen varje dag. Det är jättekul och jag blir så glad att det är så många som vill komma in och läsa om mitt liv i sso! Ni anar inte, tack! Men en grej jag vill peka på är att det lämnas allt för få kommentarer, i min mening. Jag får ungefär 1 kommentar i genomsnitt om dagen. Vissa dagar får jag inga alls. Det tycker jag är lite tråkigt. Vill ju att folk ska svara på bland annat "Dagens fråga", och sen hjälpa när jag ber om hjälp, tex med Firemists outfit. Jag vill så gärna läsa om era tankar och åsikter, det hade varit så roligt! Så jag hoppas att det blir en förändring med detta nu ;) Och ta inte detta inlägg som att jag gnäller på er, det gör jag inte. Jag vill bara att ni ska veta vad jag tycker! ^^
 
Med kärlek!
 

Fail? nr. 16

 
Med kärlek!

Fail från sso

Hittade ett till stavnings-fail i denna veckas uppdatering ;) Inte bra, SSO!
Ps: Fail? nr. 16 kommer upp på bloggen 22.15, ca. ;)
Med kärlek!

Levling med Firemist

Det går framåt med min fina kille! Är redan uppe i level 9. Levlar typ varje dag! Vill ju att han ska komma upp i level 15 så snabbt som möjligt. Vill bli klar! Man blir så glad när den där gula texten kommer upp att han gått upp en level. Bara det gör ju att man vill fortsätta! Får se hur han blir till championat sen :) Tror han kommer vara duktig!
 
Med kärlek!

Stallet i Valedale

Jag gissar att det är fler än jag som upptäckt en störande sak när man gör stallsysslorna i Valedale. När man ska fylla på vatten kommer denna ruta upp:
Den är rätt störande, varför har de inte fixat så att det är ett sånt där "sköt-område" i hela stallet? Man blir lätt irriterad när denna kommer upp när man försöker ha lite flyt i sysslorna. Nej, det blir att mejla suport för att få det åtgärdat!
 
Med kärlek!

Nytt träns till Obsidianghost

Köpte mig ett nytt träns till Ghost när jag började få för mycket js, behöver platts där när jag levlar ;) Så det fick bli de ursnygga rosa westerntränset från Gåd. Har haft planer på att köpa de länge så jag slog till när jag ändå hade råd! Och han passar så bra i det! Nu är det bara den rosa, stora filten i Sgb som jag har kvar, sen är den outfiten complete! Vad tycker ni? :)
 
Med kärlek!
 

Outfit till Firemist?

Jag har ett litet problem när det kommer till Firemist. Jag har ingen riktig outfit till honom. Och jag vet inte vad som skulle passa. Därför behöver jag er hjälp! Vilken/vilka färger ska jag ha till Firemists outfit? :) Tänkte att min dressyroutfit kanske inte är så kul att sprinag runt i och det är den enda jag har som passar honom..  Ghost har ju en rosa, Summer en grön och Stormshadow en ljusblå. Jag kan verkligen inte komma på nått alls, så jag uppskattar verkligen er hjälp! <3
Stort tack!
 
Med kärlek!

Dagens fråga

 
Summer ståt till vänster om dörren till garderoben, sen står Firemist och Stormshadow i den stora boxen och Ghost står i den brevid :)
 
Nej, nu har det varit dött på bloggen alldeles för länge! Idag ska jag blogga. Så räkna med några fler inlägg idag! :D
 
Med kärlek!

Sneak peak

Detta är den bakgrundsbild jag ska ha på min nästa design :3
Jag har gjort denna själv, så det är copyright på den :)
Med kärlek!

Nya spännande fiskeuppdrag och nya kläder!

2013-08-14
Hejsan allihopa!
- Nya fiskeuppdrag och kläder är nytt i denna veckas uppdatering!

Nya uppdrag:
- Det är dags för lite fiske igen! Rid till stranden precis bakom Moorland Stallet och börja fiska! För att kunna göra uppdragen måste du ha ryktet "Vänligt inställd" med Jorviks Fiskeklubb. När ditt rykte går upp väntas fler spännande uppdrag!
Fiskedags!Fiskedags!

Ny butik:
- Passande fiskekläder finns i den nya fiskebutiken som ligger på stranden vid Moorland!

Kommer snart:
- Det har varit en lång väntetid, men vi ville vara säkra på att när vi väl släppte ponnys att de skulle vara väldigt speciella. Vi kan inte ge er ett datum ännu... men vi är väldigt glada att kunna visa denna bild för er idag!
Är de inte söta så säg?!Är de inte söta så säg?!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
Sallys kommentar: PONIES! OMG! Gud så söta dom är! Jag vill ha typ alla. *-* De andra i uppdateringen verkar kul! Uppdrag och kläder är aldrig fel!
Med kärlek!
 

Dagens fråga

Jag brukar kolla på olika youtubevideos och läsa lite bloggar :3
 
Ska nu logga in och börja levla och fota lite innan de stänger servern så jag har lite att göra medans den äe nere ;) Men det kan eventuellt bli så att jag måste jobba, men det vet jag inte just nu. Så antingen blir det bra uppdatering idag eller så blir det mindre bra ^^
 
Med kärlek!

Levling med Firemist

Har halva levlingsrundan kvar att göra idag och jag tycker att det går superbra. Firemist är frammåt och verkar gilla träningen. Har redan fått upp honom i level 7! Han lär komma upp i level 8 innan den tar slut. :)
Min fina kille!
 
Med kärlek!

Hagbus med Tove och Meja

Jag, Tove och Meja släppte våra hästar vid äppellunden så de fick busa av sig lite. Så söta! Passade på att fotografera lite. Jag måste säga att Firemist blir bara snyggare och snyggare i mina ögon för varje dag som går med honom! <3
 
Med kärlek!
 

Dagens planer och Dagens fråga

Morron alla fina läsare! Hoppas ni har sovit gott. Idag är det hårdträning med Firemist som gäller. Mitt mål är att få upp honom i level 15 innan skolan börjar, och jag börjar, som tur är, rätt sent så om jag verkligen ligger i blir han nog färdig lite innan. För jag vill inte komma till skolan och sen ha en häst som inte är färdiglevlad. Det blir för mycket jobb.
 
Ska nog försöka hinnna med en ridtur på Ghost också och testa det nya tränset jag köpte igår till honom. Han är ju så fantastisk snygg i rosa *-* Sen måste jag komma på en snygg outfit till Firemist. Nån som har nått förslag på färgrger som passar honom? Sist hade han min dressyroutfit, och det är kanske inte så kul att ha hela tiden..
 
Nej nu måste jag slänga i mig frukost och springa till stallet och fixa iordning mina änglar så jag kan börja med träningen nån gång! Måste även ta en funderare på min kondition.. Den är rätt kass. Ska nog ta mig en löparrunda snart också! :3
 
Med kärlek!

Designer

Igår så upptäcktes det att flera personer hade designer som var mycket, mycket lika Amanda Lightfields rosa design. Den är väldigt vacker men det förstörs när folk kopierar den rakt av. Jag har ingenting emot människorna i fråga, då jag inte känner dom. Men jag anser att om man inte kan komma på och designa en egen design, borde man inte blogga över huvud taget. Det är så tråkigt och så dålig stil mot "orginalet" när man kopierar andras arbete. Visst, man kan inte ta patent på en viss färg eller ett teckensnitt osv, men när det är flera saker som är iprincip exakt lika har det gått för långt. Klart man ska kunna ta inspiration av andra, men då tycker jag att man kan kommentera dennes blogg och fråga om man får göra som den personen på en viss grej.
 
Det finns något som heter copyright-lagen eller snarare Lagen om upphovsrätt. Den kan ni läsa om här.

Jag vill påpeka en gång till att jag inte är arg på någon enskilld person. Men jag vill ändå ventilera mina åsikter i denna fråga. Det är otroligt viktigt att vi respekterar varandras arbete så vi kan undvika sånahär konflikter i framtiden. Och är det inte lite roligare att ha en design som du gjort helt själv? Då har du ett arbete att vara stolt över, och som folk tycker är snygg, den känslan.
 
Ni får gärna kommentera vad ni tycker! Alltid intressant att läsa om andras åsikter. :)
 
Med kärlek!

Dagens fråga

Med kärlek!
 

Så jävla dåligt!

Detta inlägg har Anna skrivit och jag tyckte det var så bra och jag håller med henne till 110%! Så jag kopierade det så ni oxå får läsa det!
Jag är så sjukt förbannad. Två personer har kopierat Amanda Lightfield's design rakt av. VAD FAN är det för skit? Fattar ni hur arg & ledsen hon är just nu? Hon funderar till och med på att STÄNGA NER bloggen på grund av att folk har kopierat hennes design.

Amanda her suttit uppe på nätterna och kodat, för att bli klar med en design, som hon verkligen är nöjd med. Och vad är tacken för det? Jo, någon, eller några, kopierar den rakt av. Ni får ursäkta mig, men det är bara så fel! Är det inte roligare att komma på något eget, istället för att kopiera någon annan rakt av?
 
Ni kan läsa Amandas version här. Jag har inte så mycket mer att säga, än att jag är så sjukt förbannad och besviken på folk. Amanda är en av mina bästa och närmaste vänner och muckar ni med henne, muckar ni med mig!
 

Förlåt mig

Hej fina läsare, jag vill be om uräkt för den dåliga bloggningen idag. Jag har haft otroligt mycket att göra IRL så jag har inte hunnit blogga så mycket som jag hade hoppats på att kunna göra. Måste fixa inför skolan, sen ska jag försöka jobba så mycket som möjligt fram tills den börjar, så bloggningen kommer nog få lida en del. Dock kommer det bli daglig uppdatering, men kanske inte så många inlägg som det brukar vara normalt. Jag hoppas ni har överseende med detta och ändå stannar kvar! Ni är bäst! <3
 
Med mycket kärlek!
 

Nya bilder på hästarna

Fixade nya bilder till mina hästars profiler! Tycker att de blev jättefina och jag är verkligen nöjd! Vad tycker ni? :)
 
Med kärlek!

Dagens fråga

Med kärlek!
 

Hästvakt

Hjälpte Tove Westforest med hennes hästar idag. Tog hand om dom så de får ha kvar den gröna smileyn ;) Jag är en sån snäll kompis! :3
Vad hände här? xD
 
Med kärlek!

Idag

Idag kan det hända att det blir lite dålig bloggning. :( Ska på kalas vid 13, min kusins barn fyller 10 år och sen har jag lite saker att fixa innan skolan börjar. Typ fota och sälja gamla böcker. Men jag ska försöka fota lite bilder på hästarna och sen ta med mig dom hem så jag kan fixa och blogga lite iaf :) Hoppas ni kollar in fler gången ändå! Och berättar för era kompisar om min blogg ;) Det kommer komma ut bilder på när Tove, Meja och jag släppte ut våra hästar i hagen igår!
 
Med kärlek!

Dagens fråga

 
Med kärlek!

Fail? nr 15.

 
Med kärlek!

Dagens outfit

Hjälm: Gåd
Jacka: Gåd
Byxor: Fp
Stövlar: Sgb
---
Träns: Vd
Sadel: Fg
Filt: Fp
Benlindor: Fp
 
Med kärlek!

Fredag

Så mycket (ungefär) tjänar man om man göra alla blåa dagliga, sysslor och tävlingar!
 
Med kärlek!

Välkommen hem!

Köpte mig en ny häst idag! Firemist! Jag är så nöjd. Inte många som har honom så det känns bra! Hoppas det inte kommer nya hästa nästa uppdatering xD
 
Med kärlek!

Dagens fråga

Jag tror att jag skulle välja antingen Cremellon eller fuxen i FP!
 
Med kärlek!

Fail? nr 14.

 
Med kärlek!

Ny design

Håller på med en ny design, här får ni en liten sneakpeak på hur den kommer se ut. ;)
 
Med kärlek!

Fail

Red för att kolla in den nya hästtränaren som kom med gårdagens uppdatering. Och nä jag pratade med henne upptäckte jag ett skriv fail. xD Haha, SSO kanske ska kolla igenom sånt innan de lägger upp det i spelet ;) Tycket det var lite kul.
 
Med kärlek!
 

Beslutsångest!

Eftersom att jag levlat upp alla mina hästar till level 15 har jag inte mycket att göra på sso. Jag vill gärna köpa en ny häst men vet verkligen inte vilken.. Eller om jag ska köpa den nu eller när jag blir LT. Så jag tänkte fråga er om lite råd/hjälp! :) Vilken häst ska jag köpa (av alla som finns)? Ska jag köpa den nu eller när jag blir LT? Och vad ska den heta?
Edit: Dessa är bar exempelbilder, inte någon lista på vilken häst jag helst vill ha, :)
 
Med kärlek!
 

Sköta om hästarna

Nu måste jag börja sköta hästarna igen. Har ju inte gjort det på 3 veckor nu så xD Så som är rätt ledsna allihoppa :(
Just nu mår jag inte jättebra. Har ont i huvudet och är väldigt trött sp jag vet inte om jag komemr blogga så mycket idag. Men jag ska göra klart alla uppdrag som jag missat och sen får vi se om jag orkar spela och blogga nått mer :) Har dock saknat alla er läsare och vänner under tiden jag varit borta. Det är skönt att vara hemma igen!
 
Med kärlek!
 

Jag är hemma!

Nu har jag äntligen kommit hem (igår, tisdag, kl 7 på morgonen landade planet) efter nästan 3 veckor i Malaysia, på ön Pulau Perhentian Kecil. Det har varit en fantastiska upplevelse och jag ångrar inte en sekund att jag åkte med. Men jag har missat otroligt mycket med sso och allt annat som har hänt här i Sverige så jag känner mig lite off. Men jag ska försöka komma igång med bloggen så snart som möjligt (är fortfarande as trött efter flygningen och vill umgås så mkt som möjligt med min pojkvän). Så jag hoppas att ni kan ha överseende med att det tar ett tag att komma igång igen. :) Men jag ska göra mitt bästa! Ska bara köpa Star Rider och sen ska jag logga in och börja spela! :D
 
Hur har ni haft det hemma då? Nöjda med alla uppdateringar som kommit och sånt? Och vad hoppas ni kommer idag på uppdateringen? :D
 
Med mycket kärlek och saknad!
 

Dagens fråga

 
Med kärlek!

Dagens fråga

 
Med kärlek!

Inne i mitt stall

Såhär ser det ut i mitt stall. Alla hästar har en egen box, dock kommer detta snart bli ändring på när jag köper en ny häst! :3
 
Med kärlek!

Dagens fråga

 
Med kärlek!

Priset på Friesern

Undrar när de tänker höja priset på dess fina hästar. De sa ju att de bara är på rea till att börja med och att ordinare pris är 1299 Star Coins. Man känner sig lite lurad när de inte höjer priset som de faktiskt sagt att de ska göra..
EDIT: Jag reserverar mig för eventuella fel då detta är ett tidsinställt inlägg och jag ligger just nu på stranden i Malaysia och kan inte hålla koll på vad som händer i spelet. Jag kan varken ändra eller ta bort detta inlägg. Puss på er!
 
Med kärlek!

Fail? nr 14.

 
Med kärlek!

Dagens fråga

 
Med kärlek!